WESTERN STAL "HEMELRIJKE"

Contactgegevens WESTERN STAL "HEMELRIJKE": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WESTERN STAL "HEMELRIJKE": address, phone, fax, email, website, opening hours

WESTERN STAL "HEMELRIJKE"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTESTRAAT 130; 8421; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 59236564 (+32-59236564) 59236564 (+32-59236564)

Fax (fax): +32 (68) 952-11-48 +32 (68) 952-11-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WESTERN STAL "HEMELRIJKE": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WESTERN STAL "HEMELRIJKE""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WESTERN STAL "HEMELRIJKE""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WESTERN STAL "HEMELRIJKE", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WESTERN STAL "HEMELRIJKE". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WESTERN STAL "HEMELRIJKE", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WESTERN STAL "HEMELRIJKE". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WESTERN STAL "HEMELRIJKE"
Products information WESTERN STAL "HEMELRIJKE"

BTW identificatienummer (tax): BE05099273681
Ondernemingsnummer: 7039184570
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in WESTERN STAL "HEMELRIJKE" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WESTERN STAL "HEMELRIJKE"
(Get full report from official database of BE for WESTERN STAL "HEMELRIJKE")

Aanvulling soorten activiteiten voor WESTERN STAL "HEMELRIJKE"
Addition kinds of activities for WESTERN STAL "HEMELRIJKE"

865100. Politieke organisaties | Political organizations
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
47319900. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec
50859903. Diamanten, industrieel: natuurlijk, ruw | Diamonds, industrial: natural, crude
51699904. Chemische, industriële en zware | Chemicals, industrial and heavy
61119905. Landelijke elektrificatie-administratie | Rural electrification administration
73710202. Computer software schrijvers, freelance | Computer software writers, freelance
73840202. Filmverwerkings- en afwerkingslaboratorium | Film processing and finishing laboratory

Werken bij WESTERN STAL "HEMELRIJKE": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WESTERN STAL "HEMELRIJKE": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WESTERN STAL "HEMELRIJKE". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WESTERN STAL "HEMELRIJKE". Looking for open vacancies in other companies

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Tielt (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

Zoek naar antwoorden van WESTERN STAL "HEMELRIJKE" in sociale netwerken
Look for responds of WESTERN STAL "HEMELRIJKE" in social networks

Lees alle opmerkingen voor WESTERN STAL "HEMELRIJKE". Laat een reactie achter voor WESTERN STAL "HEMELRIJKE". WESTERN STAL "HEMELRIJKE" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WESTERN STAL "HEMELRIJKE". Leave a respond for WESTERN STAL "HEMELRIJKE". WESTERN STAL "HEMELRIJKE" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WESTERN STAL "HEMELRIJKE" op de google maps. Adres en contacten WESTERN STAL "HEMELRIJKE"
Location of WESTERN STAL "HEMELRIJKE" on the google maps. Address and contacts of WESTERN STAL "HEMELRIJKE"

Andere gerelateerde bedrijven als come WESTERN STAL "HEMELRIJKE" WESTERN STAL "HEMELRIJKE": KBC | PARFUMERIE CLOQUET | Eaton | BAKKERIJ VAN DEN BRUEL | JUSTICE DE PAIX

Other related companies as WESTERN STAL "HEMELRIJKE": KBC | PARFUMERIE CLOQUET | Eaton | BAKKERIJ VAN DEN BRUEL | JUSTICE DE PAIX

WESTERN STAL "HEMELRIJKE" is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WESTERN STAL "HEMELRIJKE", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05099273681. Het bedrijf WESTERN STAL "HEMELRIJKE" bevindt zich op het adres: GROTESTRAAT 130; 8421; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in WESTERN STAL "HEMELRIJKE" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WESTERN STAL "HEMELRIJKE" is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WESTERN STAL "HEMELRIJKE" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WESTERN STAL "HEMELRIJKE", openstaande posities, locatie van WESTERN STAL "HEMELRIJKE" op de kaart.

WESTERN STAL "HEMELRIJKE" is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is WESTERN STAL "HEMELRIJKE", company assigned to the tax number BE05099273681. The company WESTERN STAL "HEMELRIJKE" is located at the address: GROTESTRAAT 130; 8421; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in WESTERN STAL "HEMELRIJKE" were not found.
The main activity of WESTERN STAL "HEMELRIJKE" is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WESTERN STAL "HEMELRIJKE" is not available. You also can look at reviews of WESTERN STAL "HEMELRIJKE", open positions, location of WESTERN STAL "HEMELRIJKE" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WESTERN STAL "HEMELRIJKE", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WESTERN STAL "HEMELRIJKE", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WESTERN STAL "HEMELRIJKE", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WESTERN STAL "HEMELRIJKE", employees, financial statistics.