MANEGE TER DUINEN

Contactgegevens MANEGE TER DUINEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANEGE TER DUINEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANEGE TER DUINEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDENZANDSTRAAT 87; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58512000 (+32-58512000) 58512000 (+32-58512000)

Fax (fax): +32 (86) 602-42-25 +32 (86) 602-42-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANEGE TER DUINEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANEGE TER DUINEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANEGE TER DUINEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANEGE TER DUINEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANEGE TER DUINEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANEGE TER DUINEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANEGE TER DUINEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANEGE TER DUINEN
Products information MANEGE TER DUINEN

BTW identificatienummer (tax): BE02955017089
Ondernemingsnummer: 4992706298
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MANEGE TER DUINEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANEGE TER DUINEN
(Get full report from official database of BE for MANEGE TER DUINEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANEGE TER DUINEN
Addition kinds of activities for MANEGE TER DUINEN

504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
23999903. Boekhoesjes, stof | Book covers, fabric
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
51310215. Afwerkingen, kleding | Trimmings, apparel
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec

Werken bij MANEGE TER DUINEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANEGE TER DUINEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANEGE TER DUINEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANEGE TER DUINEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Monteur centrale verwarming en sanitair (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar 2 monteurs! Heb je al de nodige ervaring opgedaan in sanitair en centrale verwarming? Ben je een gepassioneerde, harde werker? Dan ben jij degene die we zoeken!

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van MANEGE TER DUINEN in sociale netwerken
Look for responds of MANEGE TER DUINEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANEGE TER DUINEN. Laat een reactie achter voor MANEGE TER DUINEN. MANEGE TER DUINEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANEGE TER DUINEN. Leave a respond for MANEGE TER DUINEN. MANEGE TER DUINEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANEGE TER DUINEN op de google maps. Adres en contacten MANEGE TER DUINEN
Location of MANEGE TER DUINEN on the google maps. Address and contacts of MANEGE TER DUINEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MANEGE TER DUINEN MANEGE TER DUINEN: La Gaviotta | SYSTEEM VOOR ELECTRONISCH AANGEPASTE GEGEVENS CVBA | INSTITUUT LA PERLA | SI?GE BANQUE DE LA POSTE | SUPER G.B.

Other related companies as MANEGE TER DUINEN: La Gaviotta | SYSTEEM VOOR ELECTRONISCH AANGEPASTE GEGEVENS CVBA | INSTITUUT LA PERLA | SI?GE BANQUE DE LA POSTE | SUPER G.B.

MANEGE TER DUINEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANEGE TER DUINEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02955017089. Het bedrijf MANEGE TER DUINEN bevindt zich op het adres: GULDENZANDSTRAAT 87; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 343,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in MANEGE TER DUINEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANEGE TER DUINEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANEGE TER DUINEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANEGE TER DUINEN, openstaande posities, locatie van MANEGE TER DUINEN op de kaart.

MANEGE TER DUINEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANEGE TER DUINEN, company assigned to the tax number BE02955017089. The company MANEGE TER DUINEN is located at the address: GULDENZANDSTRAAT 87; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 343,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in MANEGE TER DUINEN were not found.
The main activity of MANEGE TER DUINEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MANEGE TER DUINEN is not available. You also can look at reviews of MANEGE TER DUINEN, open positions, location of MANEGE TER DUINEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANEGE TER DUINEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANEGE TER DUINEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANEGE TER DUINEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANEGE TER DUINEN, employees, financial statistics.