INDOOR KARTING LOMMEL

Contactgegevens INDOOR KARTING LOMMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDOOR KARTING LOMMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDOOR KARTING LOMMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHT. ZONE BALENDIJK 2425; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11554200 (+32-11554200) 11554200 (+32-11554200)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDOOR KARTING LOMMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDOOR KARTING LOMMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDOOR KARTING LOMMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDOOR KARTING LOMMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDOOR KARTING LOMMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDOOR KARTING LOMMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDOOR KARTING LOMMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDOOR KARTING LOMMEL
Products information INDOOR KARTING LOMMEL

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in INDOOR KARTING LOMMEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDOOR KARTING LOMMEL
(Get full report from official database of BE for INDOOR KARTING LOMMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDOOR KARTING LOMMEL
Addition kinds of activities for INDOOR KARTING LOMMEL

202201. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
28650206. naftaline | Naphthalene
48999906. Televisie antenne constructie en verhuur | Television antenna construction and rental
58120000. Eten plaatsen | Eating places
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash

Werken bij INDOOR KARTING LOMMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDOOR KARTING LOMMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDOOR KARTING LOMMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDOOR KARTING LOMMEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker elektronica (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Vilvoorde is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor onderhoud en herstellingen aan personenwagens.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Studentenjob

    Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van INDOOR KARTING LOMMEL in sociale netwerken
Look for responds of INDOOR KARTING LOMMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDOOR KARTING LOMMEL. Laat een reactie achter voor INDOOR KARTING LOMMEL. INDOOR KARTING LOMMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDOOR KARTING LOMMEL. Leave a respond for INDOOR KARTING LOMMEL. INDOOR KARTING LOMMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDOOR KARTING LOMMEL op de google maps. Adres en contacten INDOOR KARTING LOMMEL
Location of INDOOR KARTING LOMMEL on the google maps. Address and contacts of INDOOR KARTING LOMMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come INDOOR KARTING LOMMEL INDOOR KARTING LOMMEL: PETER VERCAMMEN | AZET | Spa Ch?ssis | JOSEPHINE MAES | GUY JOLLET

Other related companies as INDOOR KARTING LOMMEL: PETER VERCAMMEN | AZET | Spa Ch?ssis | JOSEPHINE MAES | GUY JOLLET

INDOOR KARTING LOMMEL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INDOOR KARTING LOMMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf INDOOR KARTING LOMMEL bevindt zich op het adres: AMBACHT. ZONE BALENDIJK 2425; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in INDOOR KARTING LOMMEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INDOOR KARTING LOMMEL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDOOR KARTING LOMMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDOOR KARTING LOMMEL, openstaande posities, locatie van INDOOR KARTING LOMMEL op de kaart.

INDOOR KARTING LOMMEL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is INDOOR KARTING LOMMEL, company assigned to the tax number BE04232727050. The company INDOOR KARTING LOMMEL is located at the address: AMBACHT. ZONE BALENDIJK 2425; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in INDOOR KARTING LOMMEL were not found.
The main activity of INDOOR KARTING LOMMEL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INDOOR KARTING LOMMEL is not available. You also can look at reviews of INDOOR KARTING LOMMEL, open positions, location of INDOOR KARTING LOMMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDOOR KARTING LOMMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDOOR KARTING LOMMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDOOR KARTING LOMMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDOOR KARTING LOMMEL, employees, financial statistics.