GEMEENTELIJK ZWEMBAD

Contactgegevens GEMEENTELIJK ZWEMBAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTELIJK ZWEMBAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTELIJK ZWEMBAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLENSTEENWEG 90; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 036666006^^036669502 (+32-036666006^^036669502) 036666006^^036669502 (+32-036666006^^036669502)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTELIJK ZWEMBAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTELIJK ZWEMBAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTELIJK ZWEMBAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTELIJK ZWEMBAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTELIJK ZWEMBAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTELIJK ZWEMBAD
Products information GEMEENTELIJK ZWEMBAD

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GEMEENTELIJK ZWEMBAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTELIJK ZWEMBAD
(Get full report from official database of BE for GEMEENTELIJK ZWEMBAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTELIJK ZWEMBAD
Addition kinds of activities for GEMEENTELIJK ZWEMBAD

24119900. Logging, nec | Logging, nec
32730000. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
33510200. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
39420105. Miniatuurpoppen, verzamelaars ' | Miniature dolls, collectors'
50849908. Het drukken van machines, uitrusting en benodigdheden | Printing trades machinery, equipment, and supplies

Werken bij GEMEENTELIJK ZWEMBAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTELIJK ZWEMBAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Magazijnier herfstvakantie (357/18170) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in vuurwerk gelegen te Kapellen zijn wij op zoek naar magazijnier M/V. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen via pickinglijsten. Je voorziet het vuurwerk van een gebruiksaanwijzing.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van GEMEENTELIJK ZWEMBAD in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTELIJK ZWEMBAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Laat een reactie achter voor GEMEENTELIJK ZWEMBAD. GEMEENTELIJK ZWEMBAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTELIJK ZWEMBAD. Leave a respond for GEMEENTELIJK ZWEMBAD. GEMEENTELIJK ZWEMBAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTELIJK ZWEMBAD op de google maps. Adres en contacten GEMEENTELIJK ZWEMBAD
Location of GEMEENTELIJK ZWEMBAD on the google maps. Address and contacts of GEMEENTELIJK ZWEMBAD

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTELIJK ZWEMBAD GEMEENTELIJK ZWEMBAD: Schréder | Cauchie S | Deburchgrave Tandartsenpraktijk | Prignot Opticiens SPRL | "3 R" Service Mobilier

Other related companies as GEMEENTELIJK ZWEMBAD: Schréder | Cauchie S | Deburchgrave Tandartsenpraktijk | Prignot Opticiens SPRL | "3 R" Service Mobilier

GEMEENTELIJK ZWEMBAD is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTELIJK ZWEMBAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf GEMEENTELIJK ZWEMBAD bevindt zich op het adres: KAPELLENSTEENWEG 90; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in GEMEENTELIJK ZWEMBAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMEENTELIJK ZWEMBAD is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTELIJK ZWEMBAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTELIJK ZWEMBAD, openstaande posities, locatie van GEMEENTELIJK ZWEMBAD op de kaart.

GEMEENTELIJK ZWEMBAD is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTELIJK ZWEMBAD, company assigned to the tax number BE04967987060. The company GEMEENTELIJK ZWEMBAD is located at the address: KAPELLENSTEENWEG 90; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in GEMEENTELIJK ZWEMBAD were not found.
The main activity of GEMEENTELIJK ZWEMBAD is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTELIJK ZWEMBAD is not available. You also can look at reviews of GEMEENTELIJK ZWEMBAD, open positions, location of GEMEENTELIJK ZWEMBAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTELIJK ZWEMBAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTELIJK ZWEMBAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTELIJK ZWEMBAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTELIJK ZWEMBAD, employees, financial statistics.