GANTOISE

Contactgegevens GANTOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GANTOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GANTOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TENNISSTRAAT 13; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92306686 (+32-92306686) 92306686 (+32-92306686)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GANTOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GANTOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GANTOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GANTOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GANTOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GANTOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GANTOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GANTOISE
Products information GANTOISE

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GANTOISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GANTOISE
(Get full report from official database of BE for GANTOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GANTOISE
Addition kinds of activities for GANTOISE

176101. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
32720604. Culvert pijp, beton | Culvert pipe, concrete
38229917. Waterkoker regelt | Water heater controls
38429920. Stockinette, chirurgisch | Stockinette, surgical

Werken bij GANTOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GANTOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GANTOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GANTOISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

Zoek naar antwoorden van GANTOISE in sociale netwerken
Look for responds of GANTOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GANTOISE. Laat een reactie achter voor GANTOISE. GANTOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GANTOISE. Leave a respond for GANTOISE. GANTOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GANTOISE op de google maps. Adres en contacten GANTOISE
Location of GANTOISE on the google maps. Address and contacts of GANTOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come GANTOISE GANTOISE: Forest BVBA | DEXIA | ROBERTO TODDE | I.S.A.I. VICTOR HORTA | LEDER SERVICE

Other related companies as GANTOISE: Forest BVBA | DEXIA | ROBERTO TODDE | I.S.A.I. VICTOR HORTA | LEDER SERVICE

GANTOISE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GANTOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf GANTOISE bevindt zich op het adres: TENNISSTRAAT 13; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in GANTOISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GANTOISE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GANTOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GANTOISE, openstaande posities, locatie van GANTOISE op de kaart.

GANTOISE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GANTOISE, company assigned to the tax number BE02335388183. The company GANTOISE is located at the address: TENNISSTRAAT 13; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in GANTOISE were not found.
The main activity of GANTOISE is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GANTOISE is not available. You also can look at reviews of GANTOISE, open positions, location of GANTOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GANTOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GANTOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GANTOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GANTOISE, employees, financial statistics.