Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA

Contactgegevens Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA

Regio (region): Lubbeek, België

Adres (address): Kalenberg 37 3210 Lubbeek, België

Telefoon (phone): +32 (81) 533-21-83 +32 (81) 533-21-83

Fax (fax): +32 (57) 257-47-25 +32 (57) 257-47-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA
Products information Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01291137695
Ondernemingsnummer: 6956512451
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA

5072. Hardware | Hardware
291100. Petroleumraffinage | Petroleum refining
35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
36440203. Terminal boards | Terminal boards
59990501. munten | Coins

Werken bij Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA. Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA. Leave a respond for Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA. Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA
Location of Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA: Bevers BVBA | MIX-SHOP | GARAGE JENNIS | LUDO GEUSENS | De Boever Maddy

Other related companies as Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA: Bevers BVBA | MIX-SHOP | GARAGE JENNIS | LUDO GEUSENS | De Boever Maddy

Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Lubbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291137695. Het bedrijf Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Kalenberg 37 3210 Lubbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA op de kaart.

Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA is a company, that was registered 2005 in Lubbeek region, Belgium. Full name of company is Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE01291137695. The company Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA is located at the address: Kalenberg 37 3210 Lubbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA were not found.
The main activity of Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA, open positions, location of Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA, Lubbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA, Lubbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sempels Koen Bouwbedrijf BVBA, employees, financial statistics.