BIBLO OLD STARS

Contactgegevens BIBLO OLD STARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIBLO OLD STARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIBLO OLD STARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPORTHAL IHAM; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 34570442 (+32-34570442) 34570442 (+32-34570442)

Fax (fax): +32 (84) 622-26-97 +32 (84) 622-26-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIBLO OLD STARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIBLO OLD STARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIBLO OLD STARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIBLO OLD STARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIBLO OLD STARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIBLO OLD STARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIBLO OLD STARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIBLO OLD STARS
Products information BIBLO OLD STARS

BTW identificatienummer (tax): BE05382446289
Ondernemingsnummer: 7303680419
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BIBLO OLD STARS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIBLO OLD STARS
(Get full report from official database of BE for BIBLO OLD STARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIBLO OLD STARS
Addition kinds of activities for BIBLO OLD STARS

512299. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
944104. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
50469901. Saldi, exclusief laboratorium | Balances, excluding laboratory
51130101. Papierbuizen en kernen | Paper tubes and cores
51980000. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
61539901. Creditcarddiensten, centrale agentschap collectie | Credit card services, central agency collection

Werken bij BIBLO OLD STARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIBLO OLD STARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIBLO OLD STARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIBLO OLD STARS. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • Service Technieker Buitendienst - vast contract - nationaal (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een stabiele en toonaangevende onderneming. Binnen de afdeling service & planning voer je de service orders uit die voortvloeien uit de ontvangen meldingen. Snelle & klantvriendelijke interventie uitvoeren & garanderen. Takenpakket als service technieker is als volgt: Ingepland service orders uitvoeren (installatie, herstelling, onderhoud) Administratie correct en volledig afronden Stockbeheer Retour nemen indien nodig Levering & ophaling van reservetoestellen Correcte aansluitingen voorzien Storingen detecteren en oplossen Toelichten machine bij eerste ingebruikname Dit steeds met een oog voor kwaliteit en optimale klanttevredenheid

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van BIBLO OLD STARS in sociale netwerken
Look for responds of BIBLO OLD STARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIBLO OLD STARS. Laat een reactie achter voor BIBLO OLD STARS. BIBLO OLD STARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIBLO OLD STARS. Leave a respond for BIBLO OLD STARS. BIBLO OLD STARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIBLO OLD STARS op de google maps. Adres en contacten BIBLO OLD STARS
Location of BIBLO OLD STARS on the google maps. Address and contacts of BIBLO OLD STARS

Andere gerelateerde bedrijven als come BIBLO OLD STARS BIBLO OLD STARS: Veraghtert BVBA | ERASMUS RIJSCHOOL | PHILIPPE SUETENS | Windsor | LI?VIN

Other related companies as BIBLO OLD STARS: Veraghtert BVBA | ERASMUS RIJSCHOOL | PHILIPPE SUETENS | Windsor | LI?VIN

BIBLO OLD STARS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIBLO OLD STARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05382446289. Het bedrijf BIBLO OLD STARS bevindt zich op het adres: SPORTHAL IHAM; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in BIBLO OLD STARS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIBLO OLD STARS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIBLO OLD STARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIBLO OLD STARS, openstaande posities, locatie van BIBLO OLD STARS op de kaart.

BIBLO OLD STARS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIBLO OLD STARS, company assigned to the tax number BE05382446289. The company BIBLO OLD STARS is located at the address: SPORTHAL IHAM; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in BIBLO OLD STARS were not found.
The main activity of BIBLO OLD STARS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIBLO OLD STARS is not available. You also can look at reviews of BIBLO OLD STARS, open positions, location of BIBLO OLD STARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIBLO OLD STARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIBLO OLD STARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIBLO OLD STARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIBLO OLD STARS, employees, financial statistics.