BASSIN DE NATATION

Contactgegevens BASSIN DE NATATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASSIN DE NATATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASSIN DE NATATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE REINE ASTRID 194; 4802; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87220472 (+32-87220472) 87220472 (+32-87220472)

Fax (fax): +32 (55) 202-80-19 +32 (55) 202-80-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASSIN DE NATATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASSIN DE NATATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASSIN DE NATATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASSIN DE NATATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASSIN DE NATATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASSIN DE NATATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASSIN DE NATATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASSIN DE NATATION
Products information BASSIN DE NATATION

BTW identificatienummer (tax): BE08506683349
Ondernemingsnummer: 5953186035
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BASSIN DE NATATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASSIN DE NATATION
(Get full report from official database of BE for BASSIN DE NATATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASSIN DE NATATION
Addition kinds of activities for BASSIN DE NATATION

349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
26210602. Kaart papier | Card paper
39140301. Carving sets, tin | Carving sets, pewter
67199900. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
79991412. Zwembad, niet-lidmaatschap | Swimming pool, non-membership

Werken bij BASSIN DE NATATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASSIN DE NATATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASSIN DE NATATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASSIN DE NATATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van BASSIN DE NATATION in sociale netwerken
Look for responds of BASSIN DE NATATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASSIN DE NATATION. Laat een reactie achter voor BASSIN DE NATATION. BASSIN DE NATATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASSIN DE NATATION. Leave a respond for BASSIN DE NATATION. BASSIN DE NATATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASSIN DE NATATION op de google maps. Adres en contacten BASSIN DE NATATION
Location of BASSIN DE NATATION on the google maps. Address and contacts of BASSIN DE NATATION

Andere gerelateerde bedrijven als come BASSIN DE NATATION BASSIN DE NATATION: ARLETTE BOSSUE | Van Looveren-Leyers | De Wachter L BVBA | K.V.B.P. ARENDONK | VAN POUCKE

Other related companies as BASSIN DE NATATION: ARLETTE BOSSUE | Van Looveren-Leyers | De Wachter L BVBA | K.V.B.P. ARENDONK | VAN POUCKE

BASSIN DE NATATION is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASSIN DE NATATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08506683349. Het bedrijf BASSIN DE NATATION bevindt zich op het adres: AVENUE REINE ASTRID 194; 4802; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in BASSIN DE NATATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BASSIN DE NATATION is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASSIN DE NATATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASSIN DE NATATION, openstaande posities, locatie van BASSIN DE NATATION op de kaart.

BASSIN DE NATATION is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASSIN DE NATATION, company assigned to the tax number BE08506683349. The company BASSIN DE NATATION is located at the address: AVENUE REINE ASTRID 194; 4802; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in BASSIN DE NATATION were not found.
The main activity of BASSIN DE NATATION is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BASSIN DE NATATION is not available. You also can look at reviews of BASSIN DE NATATION, open positions, location of BASSIN DE NATATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASSIN DE NATATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASSIN DE NATATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASSIN DE NATATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASSIN DE NATATION, employees, financial statistics.