Lafuma Willefert

Contactgegevens Lafuma Willefert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lafuma Willefert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lafuma Willefert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Lavoisier 35; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 24 85 92 (+32-010 24 85 92) 010 24 85 92 (+32-010 24 85 92)

Fax (fax): 010 24 71 04 (+32-010 24 71 04) 010 24 71 04 (+32-010 24 71 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lafuma Willefert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lafuma Willefert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lafuma Willefert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lafuma Willefert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lafuma Willefert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lafuma Willefert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lafuma Willefert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lafuma Willefert
Products information Lafuma Willefert

BTW identificatienummer (tax): BE02778686523
Ondernemingsnummer: 8136444091
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Camping equipment; Sports goods - Retail

Product categorie (product category): Sportswear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lafuma Willefert
(Get full report from official database of BE for Lafuma Willefert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lafuma Willefert
Addition kinds of activities for Lafuma Willefert

3843. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
4812. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
20150704. Konijn, verwerkt: vers | Rabbit, processed: fresh
29110405. Paraffine | Paraffin wax
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
41319900. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
73890301. Conventie- en showdiensten | Convention and show services

Werken bij Lafuma Willefert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lafuma Willefert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lafuma Willefert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lafuma Willefert. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van Lafuma Willefert in sociale netwerken
Look for responds of Lafuma Willefert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lafuma Willefert. Laat een reactie achter voor Lafuma Willefert. Lafuma Willefert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lafuma Willefert. Leave a respond for Lafuma Willefert. Lafuma Willefert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lafuma Willefert op de google maps. Adres en contacten Lafuma Willefert
Location of Lafuma Willefert on the google maps. Address and contacts of Lafuma Willefert

Andere gerelateerde bedrijven als come Lafuma Willefert Lafuma Willefert: Billen NV | A.D. D?PANNAGE | Loroy J | E. BOULET | VICTOR REULIAUX

Other related companies as Lafuma Willefert: Billen NV | A.D. D?PANNAGE | Loroy J | E. BOULET | VICTOR REULIAUX

Lafuma Willefert is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lafuma Willefert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02778686523. Het bedrijf Lafuma Willefert bevindt zich op het adres: Avenue Lavoisier 35; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportswear. Lijst met producten zijn Camping equipment; Sports goods - Retail.
De hoofdactiviteit van Lafuma Willefert is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lafuma Willefert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lafuma Willefert, openstaande posities, locatie van Lafuma Willefert op de kaart.

Lafuma Willefert is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lafuma Willefert, company assigned to the tax number BE02778686523. The company Lafuma Willefert is located at the address: Avenue Lavoisier 35; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportswear. List of products are Camping equipment; Sports goods - Retail.
The main activity of Lafuma Willefert is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lafuma Willefert is not available. You also can look at reviews of Lafuma Willefert, open positions, location of Lafuma Willefert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lafuma Willefert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lafuma Willefert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lafuma Willefert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lafuma Willefert, employees, financial statistics.