Aménagements Sportifs Maton Sports

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Aménagements Sportifs Maton Sports
Private companiesReal Estate • Aménagements Sportifs Maton Sports

Contactgegevens Aménagements Sportifs Maton Sports: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aménagements Sportifs Maton Sports: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aménagements Sportifs Maton Sports

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Au Tige de Villers; 4520; Wanze (Vinalmont), België

Telefoon (phone): 085 21 42 49 (+32-085 21 42 49) 085 21 42 49 (+32-085 21 42 49)

Fax (fax): 085 21 33 78 (+32-085 21 33 78) 085 21 33 78 (+32-085 21 33 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aménagements Sportifs Maton Sports: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aménagements Sportifs Maton Sports"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aménagements Sportifs Maton Sports"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aménagements Sportifs Maton Sports, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aménagements Sportifs Maton Sports. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aménagements Sportifs Maton Sports, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aménagements Sportifs Maton Sports. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aménagements Sportifs Maton Sports
Products information Aménagements Sportifs Maton Sports

BTW identificatienummer (tax): BE03019287109
Ondernemingsnummer: 7968353271
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 578,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Sports-grounds - Laying & Access.; Irrigation systems; Tennis courts - Construction

Product categorie (product category): Sports-grounds - Lighting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aménagements Sportifs Maton Sports
(Get full report from official database of BE for Aménagements Sportifs Maton Sports)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aménagements Sportifs Maton Sports
Addition kinds of activities for Aménagements Sportifs Maton Sports

3812. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
792205. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services
32990306. pleisterwerk | Stucco
50320303. Klei bouwmaterialen, behalve vuurvaste | Clay construction materials, except refractory
83610106. Weeshuis | Orphanage

Werken bij Aménagements Sportifs Maton Sports: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aménagements Sportifs Maton Sports: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aménagements Sportifs Maton Sports. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aménagements Sportifs Maton Sports. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Aménagements Sportifs Maton Sports in sociale netwerken
Look for responds of Aménagements Sportifs Maton Sports in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aménagements Sportifs Maton Sports. Laat een reactie achter voor Aménagements Sportifs Maton Sports. Aménagements Sportifs Maton Sports bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aménagements Sportifs Maton Sports. Leave a respond for Aménagements Sportifs Maton Sports. Aménagements Sportifs Maton Sports on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aménagements Sportifs Maton Sports op de google maps. Adres en contacten Aménagements Sportifs Maton Sports
Location of Aménagements Sportifs Maton Sports on the google maps. Address and contacts of Aménagements Sportifs Maton Sports

Andere gerelateerde bedrijven als come Aménagements Sportifs Maton Sports Aménagements Sportifs Maton Sports: Lingier P | SERVAIS JACQUES | SCHELSTRAETE | De Coninck Ingrid | Minty

Other related companies as Aménagements Sportifs Maton Sports: Lingier P | SERVAIS JACQUES | SCHELSTRAETE | De Coninck Ingrid | Minty

Aménagements Sportifs Maton Sports is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aménagements Sportifs Maton Sports, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03019287109. Het bedrijf Aménagements Sportifs Maton Sports bevindt zich op het adres: Au Tige de Villers; 4520; Wanze (Vinalmont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 578,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports-grounds - Lighting. Lijst met producten zijn Sports-grounds - Laying & Access.; Irrigation systems; Tennis courts - Construction.
De hoofdactiviteit van Aménagements Sportifs Maton Sports is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aménagements Sportifs Maton Sports is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aménagements Sportifs Maton Sports, openstaande posities, locatie van Aménagements Sportifs Maton Sports op de kaart.

Aménagements Sportifs Maton Sports is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aménagements Sportifs Maton Sports, company assigned to the tax number BE03019287109. The company Aménagements Sportifs Maton Sports is located at the address: Au Tige de Villers; 4520; Wanze (Vinalmont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 578,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports-grounds - Lighting. List of products are Sports-grounds - Laying & Access.; Irrigation systems; Tennis courts - Construction.
The main activity of Aménagements Sportifs Maton Sports is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aménagements Sportifs Maton Sports is not available. You also can look at reviews of Aménagements Sportifs Maton Sports, open positions, location of Aménagements Sportifs Maton Sports on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aménagements Sportifs Maton Sports, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aménagements Sportifs Maton Sports, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aménagements Sportifs Maton Sports, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aménagements Sportifs Maton Sports, employees, financial statistics.