Pérée Gebroeders

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Pérée Gebroeders
Private companiesHealth Services • Pérée Gebroeders

Contactgegevens Pérée Gebroeders: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pérée Gebroeders: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pérée Gebroeders

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Winkelstraat 2A; 3730; Hoeselt (Romershoven), België

Telefoon (phone): 089 51 42 37 (+32-089 51 42 37) 089 51 42 37 (+32-089 51 42 37)

Fax (fax): +32 (59) 698-40-81 +32 (59) 698-40-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pérée Gebroeders: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pérée Gebroeders"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pérée Gebroeders"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pérée Gebroeders, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pérée Gebroeders. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pérée Gebroeders, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pérée Gebroeders. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pérée Gebroeders
Products information Pérée Gebroeders

BTW identificatienummer (tax): BE05435180664
Ondernemingsnummer: 8129852294
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Pérée Gebroeders zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): SPORTS-GROUNDS - LAYING AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pérée Gebroeders
(Get full report from official database of BE for Pérée Gebroeders)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pérée Gebroeders
Addition kinds of activities for Pérée Gebroeders

516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
07839900. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
30690103. Cultuurbekers, rubber | Culture cups, rubber
35550306. Regels, printers ' | Rules, printers'
50450000. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
70110302. Hotel, franchise | Hotel, franchised
72990605. Huwelijk bureau | Marriage bureau

Werken bij Pérée Gebroeders: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pérée Gebroeders: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pérée Gebroeders. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pérée Gebroeders. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van Pérée Gebroeders in sociale netwerken
Look for responds of Pérée Gebroeders in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pérée Gebroeders. Laat een reactie achter voor Pérée Gebroeders. Pérée Gebroeders bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pérée Gebroeders. Leave a respond for Pérée Gebroeders. Pérée Gebroeders on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pérée Gebroeders op de google maps. Adres en contacten Pérée Gebroeders
Location of Pérée Gebroeders on the google maps. Address and contacts of Pérée Gebroeders

Andere gerelateerde bedrijven als come Pérée Gebroeders Pérée Gebroeders: Meyers J | Apimex SPRL | Sarro | FEDERALE POLITIE | UPC

Other related companies as Pérée Gebroeders: Meyers J | Apimex SPRL | Sarro | FEDERALE POLITIE | UPC

Pérée Gebroeders is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pérée Gebroeders, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05435180664. Het bedrijf Pérée Gebroeders bevindt zich op het adres: Winkelstraat 2A; 3730; Hoeselt (Romershoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 453,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is SPORTS-GROUNDS - LAYING AND ACCESS. Producten gemaakt in Pérée Gebroeders zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pérée Gebroeders is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pérée Gebroeders is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pérée Gebroeders, openstaande posities, locatie van Pérée Gebroeders op de kaart.

Pérée Gebroeders is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pérée Gebroeders, company assigned to the tax number BE05435180664. The company Pérée Gebroeders is located at the address: Winkelstraat 2A; 3730; Hoeselt (Romershoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 453,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is SPORTS-GROUNDS - LAYING AND ACCESS. Products created in Pérée Gebroeders were not found.
The main activity of Pérée Gebroeders is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pérée Gebroeders is not available. You also can look at reviews of Pérée Gebroeders, open positions, location of Pérée Gebroeders on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pérée Gebroeders, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pérée Gebroeders, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pérée Gebroeders, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pérée Gebroeders, employees, financial statistics.