Maison Luc Ets

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Maison Luc Ets
Private companiesMetal Mining • Maison Luc Ets

Contactgegevens Maison Luc Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison Luc Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison Luc Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute 41; 7080; Frameries (Eugies), België

Telefoon (phone): 065 66 72 52; 0495 79 74 35 (+32-065 66 72 52; 0495 79 74 35) 065 66 72 52; 0495 79 74 35 (+32-065 66 72 52; 0495 79 74 35)

Fax (fax): 065 66 72 52 (+32-065 66 72 52) 065 66 72 52 (+32-065 66 72 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison Luc Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison Luc Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison Luc Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison Luc Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison Luc Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison Luc Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison Luc Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison Luc Ets
Products information Maison Luc Ets

BTW identificatienummer (tax): BE08918395996
Ondernemingsnummer: 3168975830
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Gardening & garden maintenance; Tree work - Lopping & felling

Product categorie (product category): SPORTS-GROUNDS - LAYING AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison Luc Ets
(Get full report from official database of BE for Maison Luc Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison Luc Ets
Addition kinds of activities for Maison Luc Ets

20230205. Gecondenseerde Karnemelk | Condensed buttermilk
26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
30890209. Bloempotten, kunststoffen | Flower pots, plastics
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
72210000. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait

Werken bij Maison Luc Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison Luc Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison Luc Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison Luc Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Volvo zoekt: Polyvalent arbeider productie en logistiek (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als logistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van Maison Luc Ets in sociale netwerken
Look for responds of Maison Luc Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison Luc Ets. Laat een reactie achter voor Maison Luc Ets. Maison Luc Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison Luc Ets. Leave a respond for Maison Luc Ets. Maison Luc Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison Luc Ets op de google maps. Adres en contacten Maison Luc Ets
Location of Maison Luc Ets on the google maps. Address and contacts of Maison Luc Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison Luc Ets Maison Luc Ets: Cuisines Elégance SPRL | MATHIEU A. | Aquateam SPRL | MEDICAL SUPPLIES AND SOFTWARE | Hendrick S

Other related companies as Maison Luc Ets: Cuisines Elégance SPRL | MATHIEU A. | Aquateam SPRL | MEDICAL SUPPLIES AND SOFTWARE | Hendrick S

Maison Luc Ets is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison Luc Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08918395996. Het bedrijf Maison Luc Ets bevindt zich op het adres: Rue Haute 41; 7080; Frameries (Eugies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 855,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is SPORTS-GROUNDS - LAYING AND ACCESS. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance; Tree work - Lopping & felling.
De hoofdactiviteit van Maison Luc Ets is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison Luc Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison Luc Ets, openstaande posities, locatie van Maison Luc Ets op de kaart.

Maison Luc Ets is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maison Luc Ets, company assigned to the tax number BE08918395996. The company Maison Luc Ets is located at the address: Rue Haute 41; 7080; Frameries (Eugies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 855,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is SPORTS-GROUNDS - LAYING AND ACCESS. List of products are Gardening & garden maintenance; Tree work - Lopping & felling.
The main activity of Maison Luc Ets is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison Luc Ets is not available. You also can look at reviews of Maison Luc Ets, open positions, location of Maison Luc Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison Luc Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison Luc Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison Luc Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison Luc Ets, employees, financial statistics.