A Chêne

Contactgegevens A Chêne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Chêne: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Chêne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Z.I. PRAYON; 4870; FORET, België

Telefoon (phone): 04 351 91 70 (+32-04 351 91 70) 04 351 91 70 (+32-04 351 91 70)

Fax (fax): 04 351 72 11 (+32-04 351 72 11) 04 351 72 11 (+32-04 351 72 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Chêne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Chêne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Chêne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Chêne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Chêne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Chêne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Chêne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Chêne
Products information A Chêne

BTW identificatienummer (tax): BE02421630859
Ondernemingsnummer: 1605072021
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Contractors - Civil engineering works; Contractors - Industrial & utility building; Parking-places (Laying-out); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Concrete repairing; Recycling companies

Product categorie (product category): SPORTS-GROUNDS - LAYING AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Chêne
(Get full report from official database of BE for A Chêne)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Chêne
Addition kinds of activities for A Chêne

384302. Tandheelkundige materialen | Dental materials
721100. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
33660101. Bussen en lagers, messing (niet gereinigd) | Bushings and bearings, brass (nonmachined)
37210200. Niet-gemotoriseerde en lichtere lucht dan vliegtuigen | Nonmotorized and lighter-than-air aircraft
38229917. Waterkoker regelt | Water heater controls
59619904. Kaarten, postorder | Cards, mail order
73529900. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes

Werken bij A Chêne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Chêne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Chêne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Chêne. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

Zoek naar antwoorden van A Chêne in sociale netwerken
Look for responds of A Chêne in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Chêne. Laat een reactie achter voor A Chêne. A Chêne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Chêne. Leave a respond for A Chêne. A Chêne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Chêne op de google maps. Adres en contacten A Chêne
Location of A Chêne on the google maps. Address and contacts of A Chêne

Andere gerelateerde bedrijven als come A Chêne A Chêne: SPRIMOGLASS | Caract'Hair | ETS. MAREE BRUNO | ANDR? DUMONT | Keet (De)

Other related companies as A Chêne: SPRIMOGLASS | Caract'Hair | ETS. MAREE BRUNO | ANDR? DUMONT | Keet (De)

A Chêne is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Chêne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02421630859. Het bedrijf A Chêne bevindt zich op het adres: Z.I. PRAYON; 4870; FORET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is SPORTS-GROUNDS - LAYING AND ACCESS. Lijst met producten zijn Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Contractors - Civil engineering works; Contractors - Industrial & utility building; Parking-places (Laying-out); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Concrete repairing; Recycling companies.
De hoofdactiviteit van A Chêne is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Chêne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Chêne, openstaande posities, locatie van A Chêne op de kaart.

A Chêne is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Chêne, company assigned to the tax number BE02421630859. The company A Chêne is located at the address: Z.I. PRAYON; 4870; FORET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is SPORTS-GROUNDS - LAYING AND ACCESS. List of products are Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Contractors - Civil engineering works; Contractors - Industrial & utility building; Parking-places (Laying-out); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Concrete repairing; Recycling companies.
The main activity of A Chêne is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A Chêne is not available. You also can look at reviews of A Chêne, open positions, location of A Chêne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Chêne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Chêne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Chêne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Chêne, employees, financial statistics.