ETS. MAREE BRUNO

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ETS. MAREE BRUNO

Contactgegevens ETS. MAREE BRUNO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. MAREE BRUNO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. MAREE BRUNO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BAILLY 10; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60377191 (+32-60377191) 60377191 (+32-60377191)

Fax (fax): +32 (65) 715-69-58 +32 (65) 715-69-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. MAREE BRUNO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. MAREE BRUNO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. MAREE BRUNO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. MAREE BRUNO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. MAREE BRUNO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. MAREE BRUNO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. MAREE BRUNO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. MAREE BRUNO
Products information ETS. MAREE BRUNO

BTW identificatienummer (tax): BE05290161132
Ondernemingsnummer: 8107879638
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ETS. MAREE BRUNO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. MAREE BRUNO
(Get full report from official database of BE for ETS. MAREE BRUNO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. MAREE BRUNO
Addition kinds of activities for ETS. MAREE BRUNO

9223. Correctionele instellingen | Correctional institutions
229803. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
267501. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
35450206. Bestanden, gereedschapsmiddel | Files, machine tool
50840702. Indicatie instrumenten en accessoires | Indicating instruments and accessories
52110300. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products

Werken bij ETS. MAREE BRUNO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. MAREE BRUNO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. MAREE BRUNO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. MAREE BRUNO. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

 • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

 • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: SILHOUELLE

  Type: Studentenjob

  Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

 • Marketing coördinator (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: PER-SÉ

  Type: Vaste Job

  Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

 • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van ETS. MAREE BRUNO in sociale netwerken
Look for responds of ETS. MAREE BRUNO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. MAREE BRUNO. Laat een reactie achter voor ETS. MAREE BRUNO. ETS. MAREE BRUNO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. MAREE BRUNO. Leave a respond for ETS. MAREE BRUNO. ETS. MAREE BRUNO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. MAREE BRUNO op de google maps. Adres en contacten ETS. MAREE BRUNO
Location of ETS. MAREE BRUNO on the google maps. Address and contacts of ETS. MAREE BRUNO

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. MAREE BRUNO ETS. MAREE BRUNO: EMAB | BRIESLAND | AIRCOTHERM NV | SUZANNE DENIS | Driesen Anja

Other related companies as ETS. MAREE BRUNO: EMAB | BRIESLAND | AIRCOTHERM NV | SUZANNE DENIS | Driesen Anja

ETS. MAREE BRUNO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. MAREE BRUNO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05290161132. Het bedrijf ETS. MAREE BRUNO bevindt zich op het adres: RUE DU BAILLY 10; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 334,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in ETS. MAREE BRUNO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. MAREE BRUNO is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. MAREE BRUNO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. MAREE BRUNO, openstaande posities, locatie van ETS. MAREE BRUNO op de kaart.

ETS. MAREE BRUNO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. MAREE BRUNO, company assigned to the tax number BE05290161132. The company ETS. MAREE BRUNO is located at the address: RUE DU BAILLY 10; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 334,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in ETS. MAREE BRUNO were not found.
The main activity of ETS. MAREE BRUNO is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. MAREE BRUNO is not available. You also can look at reviews of ETS. MAREE BRUNO, open positions, location of ETS. MAREE BRUNO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. MAREE BRUNO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. MAREE BRUNO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. MAREE BRUNO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. MAREE BRUNO, employees, financial statistics.