V.P. Sport

Contactgegevens V.P. Sport: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.P. Sport: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.P. Sport

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue aux G?des 35-37; 7800; Ath, België

Telefoon (phone): 068 28 71 10 (+32-068 28 71 10) 068 28 71 10 (+32-068 28 71 10)

Fax (fax): +32 (16) 893-56-21 +32 (16) 893-56-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.P. Sport: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.P. Sport"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.P. Sport"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.P. Sport, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.P. Sport. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.P. Sport, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.P. Sport. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.P. Sport
Products information V.P. Sport

BTW identificatienummer (tax): BE03691375732
Ondernemingsnummer: 8700866699
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in V.P. Sport zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.P. Sport
(Get full report from official database of BE for V.P. Sport)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.P. Sport
Addition kinds of activities for V.P. Sport

3953. Markeringsapparaten | Marking devices
027904. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
358101. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
15220201. Hervorming, meerdere woningen | Remodeling, multi-family dwellings
22110208. Oxfords (katoenen stoffen) | Oxfords (cotton fabrics)
22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
25140502. Kasten, radio en televisie: metaal | Cabinets, radio and television: metal
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance

Werken bij V.P. Sport: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.P. Sport: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.P. Sport. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.P. Sport. Looking for open vacancies in other companies

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

Zoek naar antwoorden van V.P. Sport in sociale netwerken
Look for responds of V.P. Sport in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.P. Sport. Laat een reactie achter voor V.P. Sport. V.P. Sport bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.P. Sport. Leave a respond for V.P. Sport. V.P. Sport on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.P. Sport op de google maps. Adres en contacten V.P. Sport
Location of V.P. Sport on the google maps. Address and contacts of V.P. Sport

Andere gerelateerde bedrijven als come V.P. Sport V.P. Sport: MIRALSHOP | K.V.E.-SURF | C.D. DECORATION | Lamair Zetels | Jean-Michel (Plomberie)

Other related companies as V.P. Sport: MIRALSHOP | K.V.E.-SURF | C.D. DECORATION | Lamair Zetels | Jean-Michel (Plomberie)

V.P. Sport is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.P. Sport, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03691375732. Het bedrijf V.P. Sport bevindt zich op het adres: Rue aux G?des 35-37; 7800; Ath. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports goods - Retail. Producten gemaakt in V.P. Sport zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.P. Sport is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.P. Sport is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.P. Sport, openstaande posities, locatie van V.P. Sport op de kaart.

V.P. Sport is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.P. Sport, company assigned to the tax number BE03691375732. The company V.P. Sport is located at the address: Rue aux G?des 35-37; 7800; Ath. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports goods - Retail. Products created in V.P. Sport were not found.
The main activity of V.P. Sport is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.P. Sport is not available. You also can look at reviews of V.P. Sport, open positions, location of V.P. Sport on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.P. Sport, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.P. Sport, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.P. Sport, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.P. Sport, employees, financial statistics.