LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA
Private companiesAgricultural Services • LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA

Contactgegevens LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Jean Jaures 46-48 1030 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-475-90-49-30 32-475-90-49-30

Fax (fax): 32-22-16-01-53 32-22-16-01-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA
Products information LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA

BTW identificatienummer (tax): BE09424591064
Ondernemingsnummer: 5989990234
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laboratories, pharmaceutical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA
Addition kinds of activities for LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA

299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
781999. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
32110103. Spectacle glas | Spectacle glass
36639912. Telemetering apparatuur, elektronisch | Telemetering equipment, electronic
37929905. Pickup covers, canopies of caps | Pickup covers, canopies or caps
38290216. seismometers | Seismometers
80110000. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors

Werken bij LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Gemotiveerde inpakmedewerker - daguren te Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze opdrachtgever, een familiale KMO, te Sint-Amands zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakmedewerker.  Takenpakket: je zal instaan voor het plaatsen van karton aan het begin van de inpaklijn controleren van de verpakkingen kartonnen verpakkingen vouwen en in dozen plaatsen stapelen van dozen op een transpallet

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA. Laat een reactie achter voor LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA. LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA. Leave a respond for LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA. LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA
Location of LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA: Pre de Sirieu (Le) | LADBROKES | JOSIANE MAHY | VAN MOOTER MICHEL | RUDI MEEUS

Other related companies as LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA: Pre de Sirieu (Le) | LADBROKES | JOSIANE MAHY | VAN MOOTER MICHEL | RUDI MEEUS

LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09424591064. Het bedrijf LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA bevindt zich op het adres: Av. Jean Jaures 46-48 1030 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 500,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Laboratories, pharmaceutical. Producten gemaakt in LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA, openstaande posities, locatie van LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA op de kaart.

LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA is a company, that was registered 2008 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA, company assigned to the tax number BE09424591064. The company LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA is located at the address: Av. Jean Jaures 46-48 1030 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 500,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Laboratories, pharmaceutical. Products created in LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA were not found.
The main activity of LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA, open positions, location of LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRE CONTROLE ET D'ANALYSE SA, employees, financial statistics.