TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS
Private companiesMembership Organizations • TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS

Contactgegevens TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Luxembourg 10; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 11 70 (+32-02 511 11 70) 02 511 11 70 (+32-02 511 11 70)

Fax (fax): +32 (9) 368-75-22 +32 (9) 368-75-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS
Products information TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS

BTW identificatienummer (tax): BE03374145507
Ondernemingsnummer: 8090301513
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS
(Get full report from official database of BE for TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS
Addition kinds of activities for TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS

6231. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
344400. Plaatwerk | Sheet metalwork
23690200. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
28160100. Witte pigmenten | White pigments
30690503. Strips, laars of schoen solderen: rubber, compositie of vezel | Soling strips, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
30889906. Tubs (bad, douche en was), kunststof | Tubs (bath, shower, and laundry), plastics
36929901. Droge cel batterijen, enkele of meerdere cellen | Dry cell batteries, single or multiple cell
50450100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment

Werken bij TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

Zoek naar antwoorden van TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS in sociale netwerken
Look for responds of TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS. Laat een reactie achter voor TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS. TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS. Leave a respond for TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS. TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS op de google maps. Adres en contacten TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS
Location of TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS on the google maps. Address and contacts of TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS: C.T.B. | LIBRAIRIE SCHAAL | KARINE MERTENS | Heyvaert & Fils | Pelikaan (De)

Other related companies as TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS: C.T.B. | LIBRAIRIE SCHAAL | KARINE MERTENS | Heyvaert & Fils | Pelikaan (De)

TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03374145507. Het bedrijf TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS bevindt zich op het adres: Rue du Luxembourg 10; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports goods - Retail. Producten gemaakt in TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS, openstaande posities, locatie van TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS op de kaart.

TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS, company assigned to the tax number BE03374145507. The company TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS is located at the address: Rue du Luxembourg 10; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports goods - Retail. Products created in TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS were not found.
The main activity of TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS is not available. You also can look at reviews of TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS, open positions, location of TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNICIEN DU SPORT-JOGGING PLUS, employees, financial statistics.