Pitau Cycles

Contactgegevens Pitau Cycles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pitau Cycles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pitau Cycles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Courcelles 300; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 34 30 13 (+32-071 34 30 13) 071 34 30 13 (+32-071 34 30 13)

Fax (fax): 071 37 34 44 (+32-071 37 34 44) 071 37 34 44 (+32-071 37 34 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pitau Cycles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pitau Cycles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pitau Cycles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pitau Cycles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pitau Cycles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pitau Cycles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pitau Cycles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pitau Cycles
Products information Pitau Cycles

BTW identificatienummer (tax): BE04504913330
Ondernemingsnummer: 1290039062
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Bicycles - Retail

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pitau Cycles
(Get full report from official database of BE for Pitau Cycles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pitau Cycles
Addition kinds of activities for Pitau Cycles

382900. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
806903. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital
28210406. Proteinplastic | Protein plastics
39310401. Baritonhoorns en onderdelen | Baritone horns and parts
50830307. Haying machines | Haying machinery
61119902. Export / import bank | Export/import bank

Werken bij Pitau Cycles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pitau Cycles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pitau Cycles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pitau Cycles. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

Zoek naar antwoorden van Pitau Cycles in sociale netwerken
Look for responds of Pitau Cycles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pitau Cycles. Laat een reactie achter voor Pitau Cycles. Pitau Cycles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pitau Cycles. Leave a respond for Pitau Cycles. Pitau Cycles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pitau Cycles op de google maps. Adres en contacten Pitau Cycles
Location of Pitau Cycles on the google maps. Address and contacts of Pitau Cycles

Andere gerelateerde bedrijven als come Pitau Cycles Pitau Cycles: YVAN CRESPEIGNE | MENUI-STYLE | F?D NATIONALES DES JEUNES MUTUALISTES LIBERAUX | ELESTOF JENNIS | MISTER PETFOOD BVBA

Other related companies as Pitau Cycles: YVAN CRESPEIGNE | MENUI-STYLE | F?D NATIONALES DES JEUNES MUTUALISTES LIBERAUX | ELESTOF JENNIS | MISTER PETFOOD BVBA

Pitau Cycles is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pitau Cycles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04504913330. Het bedrijf Pitau Cycles bevindt zich op het adres: Chaussée de Courcelles 300; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports goods - Retail. Lijst met producten zijn Bicycles - Retail.
De hoofdactiviteit van Pitau Cycles is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pitau Cycles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pitau Cycles, openstaande posities, locatie van Pitau Cycles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pitau Cycles is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pitau Cycles, company assigned to the tax number BE04504913330. The company Pitau Cycles is located at the address: Chaussée de Courcelles 300; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports goods - Retail. List of products are Bicycles - Retail.
The main activity of Pitau Cycles is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pitau Cycles is not available. You also can look at reviews of Pitau Cycles, open positions, location of Pitau Cycles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pitau Cycles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pitau Cycles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pitau Cycles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pitau Cycles, employees, financial statistics.