MAISON DU SPORT BELLE-ILE

Contactgegevens MAISON DU SPORT BELLE-ILE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DU SPORT BELLE-ILE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DU SPORT BELLE-ILE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belle Ile en Liège; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 344 50 51 (+32-04 344 50 51) 04 344 50 51 (+32-04 344 50 51)

Fax (fax): +32 (56) 683-38-99 +32 (56) 683-38-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DU SPORT BELLE-ILE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DU SPORT BELLE-ILE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DU SPORT BELLE-ILE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DU SPORT BELLE-ILE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DU SPORT BELLE-ILE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DU SPORT BELLE-ILE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DU SPORT BELLE-ILE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DU SPORT BELLE-ILE
Products information MAISON DU SPORT BELLE-ILE

BTW identificatienummer (tax): BE05127288818
Ondernemingsnummer: 3259338378
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MAISON DU SPORT BELLE-ILE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DU SPORT BELLE-ILE
(Get full report from official database of BE for MAISON DU SPORT BELLE-ILE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DU SPORT BELLE-ILE
Addition kinds of activities for MAISON DU SPORT BELLE-ILE

20460304. dextrose | Dextrose
28440401. Lotjes, scheren | Lotions, shaving
33569903. Tungsten, basisvormen | Tungsten, basic shapes
36259910. Marine en marine hulpcontroles | Marine and navy auxiliary controls
37280207. Hubs, vliegtuig propeller | Hubs, aircraft propeller

Werken bij MAISON DU SPORT BELLE-ILE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DU SPORT BELLE-ILE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DU SPORT BELLE-ILE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DU SPORT BELLE-ILE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van MAISON DU SPORT BELLE-ILE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DU SPORT BELLE-ILE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DU SPORT BELLE-ILE. Laat een reactie achter voor MAISON DU SPORT BELLE-ILE. MAISON DU SPORT BELLE-ILE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DU SPORT BELLE-ILE. Leave a respond for MAISON DU SPORT BELLE-ILE. MAISON DU SPORT BELLE-ILE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DU SPORT BELLE-ILE op de google maps. Adres en contacten MAISON DU SPORT BELLE-ILE
Location of MAISON DU SPORT BELLE-ILE on the google maps. Address and contacts of MAISON DU SPORT BELLE-ILE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DU SPORT BELLE-ILE MAISON DU SPORT BELLE-ILE: FLII-VI BELGIUM NV | K.S.G.O. KOULAAK | M.L. DERUMIER | PHILIP?S BISCUITS | FE. GENTIX

Other related companies as MAISON DU SPORT BELLE-ILE: FLII-VI BELGIUM NV | K.S.G.O. KOULAAK | M.L. DERUMIER | PHILIP?S BISCUITS | FE. GENTIX

MAISON DU SPORT BELLE-ILE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DU SPORT BELLE-ILE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05127288818. Het bedrijf MAISON DU SPORT BELLE-ILE bevindt zich op het adres: Belle Ile en Liège; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 594,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports goods - Retail. Producten gemaakt in MAISON DU SPORT BELLE-ILE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DU SPORT BELLE-ILE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DU SPORT BELLE-ILE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DU SPORT BELLE-ILE, openstaande posities, locatie van MAISON DU SPORT BELLE-ILE op de kaart.

MAISON DU SPORT BELLE-ILE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DU SPORT BELLE-ILE, company assigned to the tax number BE05127288818. The company MAISON DU SPORT BELLE-ILE is located at the address: Belle Ile en Liège; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 594,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports goods - Retail. Products created in MAISON DU SPORT BELLE-ILE were not found.
The main activity of MAISON DU SPORT BELLE-ILE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DU SPORT BELLE-ILE is not available. You also can look at reviews of MAISON DU SPORT BELLE-ILE, open positions, location of MAISON DU SPORT BELLE-ILE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DU SPORT BELLE-ILE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DU SPORT BELLE-ILE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DU SPORT BELLE-ILE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DU SPORT BELLE-ILE, employees, financial statistics.