De Decker Sport BVBA

Contactgegevens De Decker Sport BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Decker Sport BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Decker Sport BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Biezestraat 225; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 15 44; 0477 69 23 70 (+32-052 47 15 44; 0477 69 23 70) 052 47 15 44; 0477 69 23 70 (+32-052 47 15 44; 0477 69 23 70)

Fax (fax): 052 47 76 04; 052 47 15 44 (+32-052 47 76 04; 052 47 15 44) 052 47 76 04; 052 47 15 44 (+32-052 47 76 04; 052 47 15 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Decker Sport BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Decker Sport BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Decker Sport BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Decker Sport BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Decker Sport BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Decker Sport BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Decker Sport BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Decker Sport BVBA
Products information De Decker Sport BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02185974121
Ondernemingsnummer: 2694366455
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Textile - Printing; Printing - General; Advertising clothes

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Decker Sport BVBA
(Get full report from official database of BE for De Decker Sport BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Decker Sport BVBA
Addition kinds of activities for De Decker Sport BVBA

01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
20999908. Emulgatoren, voedsel | Emulsifiers, food
22410200. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
32720304. Vloerplaten en tegels, prefab beton | Floor slabs and tiles, precast concrete
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing
58120203. Ijsstandjes of zuivelstaven | Ice cream stands or dairy bars

Werken bij De Decker Sport BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Decker Sport BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Decker Sport BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Decker Sport BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van De Decker Sport BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Decker Sport BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Decker Sport BVBA. Laat een reactie achter voor De Decker Sport BVBA. De Decker Sport BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Decker Sport BVBA. Leave a respond for De Decker Sport BVBA. De Decker Sport BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Decker Sport BVBA op de google maps. Adres en contacten De Decker Sport BVBA
Location of De Decker Sport BVBA on the google maps. Address and contacts of De Decker Sport BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Decker Sport BVBA De Decker Sport BVBA: CLEANERS | Optima PC International | Beaux Jardins | LIBRAIRIE SCHEPERS | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as De Decker Sport BVBA: CLEANERS | Optima PC International | Beaux Jardins | LIBRAIRIE SCHEPERS | ECOLE FOND. COMMUNALE

De Decker Sport BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Decker Sport BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02185974121. Het bedrijf De Decker Sport BVBA bevindt zich op het adres: Biezestraat 225; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports goods - Retail. Lijst met producten zijn Textile - Printing; Printing - General; Advertising clothes.
De hoofdactiviteit van De Decker Sport BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Decker Sport BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Decker Sport BVBA, openstaande posities, locatie van De Decker Sport BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Decker Sport BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Decker Sport BVBA, company assigned to the tax number BE02185974121. The company De Decker Sport BVBA is located at the address: Biezestraat 225; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports goods - Retail. List of products are Textile - Printing; Printing - General; Advertising clothes.
The main activity of De Decker Sport BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Decker Sport BVBA is not available. You also can look at reviews of De Decker Sport BVBA, open positions, location of De Decker Sport BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Decker Sport BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Decker Sport BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Decker Sport BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Decker Sport BVBA, employees, financial statistics.