Darts Center

Contactgegevens Darts Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Darts Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Darts Center

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloosterstraat 163; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 216 03 00 (+32-03 216 03 00) 03 216 03 00 (+32-03 216 03 00)

Fax (fax): 03 237 32 84 (+32-03 237 32 84) 03 237 32 84 (+32-03 237 32 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Darts Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Darts Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Darts Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Darts Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Darts Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Darts Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Darts Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Darts Center
Products information Darts Center

BTW identificatienummer (tax): BE08197143554
Ondernemingsnummer: 9775604248
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Darts Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Darts Center
(Get full report from official database of BE for Darts Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Darts Center
Addition kinds of activities for Darts Center

233904. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
28740105. Superfosfaten, ammoniak of niet ammoniak | Superphosphates, ammoniated or not ammoniated
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
34460601. Bankbenodigdheden, sier metaal | Bank fixtures, ornamental metal
39310105. Calliopen (stoomorganen) | Calliopes (steam organs)
39930101. Neon tekens | Neon signs
96510101. Bankregulerende agentschap, overheid | Banking regulatory agency, government

Werken bij Darts Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Darts Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Darts Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Darts Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Medewerker in broodjeszaak (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een broodjeszaak in Kortrijk zijn we op zoek naar meerdere verkoopsmedewerkers. Als verkoopster/verkoper ben je verantwoordelijk voor het bedienen van je klanten, het maken van broodjes, klaarmaken van bestellingen, ...

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Elektricien in duurzame energie systemen (Roosendaal)

    Regio: Roosendaal

    Bedrijf: E-POINT ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Ervaren, zelfstandige elektricien- zie pdf bestand

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

Zoek naar antwoorden van Darts Center in sociale netwerken
Look for responds of Darts Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Darts Center. Laat een reactie achter voor Darts Center. Darts Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Darts Center. Leave a respond for Darts Center. Darts Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Darts Center op de google maps. Adres en contacten Darts Center
Location of Darts Center on the google maps. Address and contacts of Darts Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Darts Center Darts Center: GERARD DECKERS | GARAGE DE BAETS | Moreau G | Collignon Brocanteur | Auberge des Ardennes

Other related companies as Darts Center: GERARD DECKERS | GARAGE DE BAETS | Moreau G | Collignon Brocanteur | Auberge des Ardennes

Darts Center is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Darts Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08197143554. Het bedrijf Darts Center bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 163; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports goods - Retail. Producten gemaakt in Darts Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Darts Center is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Darts Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Darts Center, openstaande posities, locatie van Darts Center op de kaart.

Darts Center is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Darts Center, company assigned to the tax number BE08197143554. The company Darts Center is located at the address: Kloosterstraat 163; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports goods - Retail. Products created in Darts Center were not found.
The main activity of Darts Center is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Darts Center is not available. You also can look at reviews of Darts Center, open positions, location of Darts Center on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Darts Center, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Darts Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Darts Center, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Darts Center, employees, financial statistics.