BELLISSIMO SPORT-DUMAP

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BELLISSIMO SPORT-DUMAP
Private companiesCoal Mining • BELLISSIMO SPORT-DUMAP

Contactgegevens BELLISSIMO SPORT-DUMAP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLISSIMO SPORT-DUMAP: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLISSIMO SPORT-DUMAP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Montjoie 26; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 26 30 (+32-02 375 26 30) 02 375 26 30 (+32-02 375 26 30)

Fax (fax): 02 375 26 30 (+32-02 375 26 30) 02 375 26 30 (+32-02 375 26 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLISSIMO SPORT-DUMAP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLISSIMO SPORT-DUMAP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLISSIMO SPORT-DUMAP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLISSIMO SPORT-DUMAP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLISSIMO SPORT-DUMAP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLISSIMO SPORT-DUMAP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLISSIMO SPORT-DUMAP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLISSIMO SPORT-DUMAP
Products information BELLISSIMO SPORT-DUMAP

BTW identificatienummer (tax): BE06564575195
Ondernemingsnummer: 8573699951
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Ski equipment

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLISSIMO SPORT-DUMAP
(Get full report from official database of BE for BELLISSIMO SPORT-DUMAP)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLISSIMO SPORT-DUMAP
Addition kinds of activities for BELLISSIMO SPORT-DUMAP

20130200. Voorbereide varkensproducten, uit gekweekt varkensvlees | Prepared pork products, from purchased pork
35520208. Kant- en netmachines | Lace and net machines
35550302. Galleys of achtervolgers, printers ' | Galleys or chases, printers'
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
39991202. Knoppen: rood kruis, unie, identificatie | Buttons: red cross, union, identification
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional

Werken bij BELLISSIMO SPORT-DUMAP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLISSIMO SPORT-DUMAP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLISSIMO SPORT-DUMAP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLISSIMO SPORT-DUMAP. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van BELLISSIMO SPORT-DUMAP in sociale netwerken
Look for responds of BELLISSIMO SPORT-DUMAP in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLISSIMO SPORT-DUMAP. Laat een reactie achter voor BELLISSIMO SPORT-DUMAP. BELLISSIMO SPORT-DUMAP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLISSIMO SPORT-DUMAP. Leave a respond for BELLISSIMO SPORT-DUMAP. BELLISSIMO SPORT-DUMAP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLISSIMO SPORT-DUMAP op de google maps. Adres en contacten BELLISSIMO SPORT-DUMAP
Location of BELLISSIMO SPORT-DUMAP on the google maps. Address and contacts of BELLISSIMO SPORT-DUMAP

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLISSIMO SPORT-DUMAP BELLISSIMO SPORT-DUMAP: SHELL | DEGRYSE-SEURINCK ZAKENKANTOOR BVBA | Gilleman Catherine | GREET VANDER ELST | Bruynooghe R

Other related companies as BELLISSIMO SPORT-DUMAP: SHELL | DEGRYSE-SEURINCK ZAKENKANTOOR BVBA | Gilleman Catherine | GREET VANDER ELST | Bruynooghe R

BELLISSIMO SPORT-DUMAP is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLISSIMO SPORT-DUMAP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564575195. Het bedrijf BELLISSIMO SPORT-DUMAP bevindt zich op het adres: Avenue Montjoie 26; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 460,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports goods - Retail. Lijst met producten zijn Ski equipment.
De hoofdactiviteit van BELLISSIMO SPORT-DUMAP is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLISSIMO SPORT-DUMAP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLISSIMO SPORT-DUMAP, openstaande posities, locatie van BELLISSIMO SPORT-DUMAP op de kaart.

BELLISSIMO SPORT-DUMAP is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELLISSIMO SPORT-DUMAP, company assigned to the tax number BE06564575195. The company BELLISSIMO SPORT-DUMAP is located at the address: Avenue Montjoie 26; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 460,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports goods - Retail. List of products are Ski equipment.
The main activity of BELLISSIMO SPORT-DUMAP is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLISSIMO SPORT-DUMAP is not available. You also can look at reviews of BELLISSIMO SPORT-DUMAP, open positions, location of BELLISSIMO SPORT-DUMAP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLISSIMO SPORT-DUMAP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLISSIMO SPORT-DUMAP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLISSIMO SPORT-DUMAP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLISSIMO SPORT-DUMAP, employees, financial statistics.