Vlaamse Wandelfederatie VZW

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Vlaamse Wandelfederatie VZW
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Vlaamse Wandelfederatie VZW

Contactgegevens Vlaamse Wandelfederatie VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Wandelfederatie VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Wandelfederatie VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koolmijnlaan 31-2; 3580; Beringen, België

Telefoon (phone): 011 45 63 20 (+32-011 45 63 20) 011 45 63 20 (+32-011 45 63 20)

Fax (fax): 011 45 63 29 (+32-011 45 63 29) 011 45 63 29 (+32-011 45 63 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Wandelfederatie VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Wandelfederatie VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Wandelfederatie VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Wandelfederatie VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Wandelfederatie VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Wandelfederatie VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Wandelfederatie VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Wandelfederatie VZW
Products information Vlaamse Wandelfederatie VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06645050048
Ondernemingsnummer: 7068847656
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Vlaamse Wandelfederatie VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Wandelfederatie VZW
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Wandelfederatie VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Wandelfederatie VZW
Addition kinds of activities for Vlaamse Wandelfederatie VZW

508706. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
596199. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
22810206. Nytril garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Nytril yarn, spun: made from purchased staple
31999907. Handgrepen, zweep of bagage: leer | Handles, whip or luggage: leather
50650400. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij Vlaamse Wandelfederatie VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Wandelfederatie VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Wandelfederatie VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Wandelfederatie VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Wandelfederatie VZW in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Wandelfederatie VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Wandelfederatie VZW. Laat een reactie achter voor Vlaamse Wandelfederatie VZW. Vlaamse Wandelfederatie VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Wandelfederatie VZW. Leave a respond for Vlaamse Wandelfederatie VZW. Vlaamse Wandelfederatie VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Wandelfederatie VZW op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Wandelfederatie VZW
Location of Vlaamse Wandelfederatie VZW on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Wandelfederatie VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Wandelfederatie VZW Vlaamse Wandelfederatie VZW: Tomder | DEN EECKHOUTE | LABORATOIRE BAUDUIN SPRL | GB Boucherie NV | TAND BEDRIJF LEROUX

Other related companies as Vlaamse Wandelfederatie VZW: Tomder | DEN EECKHOUTE | LABORATOIRE BAUDUIN SPRL | GB Boucherie NV | TAND BEDRIJF LEROUX

Vlaamse Wandelfederatie VZW is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Wandelfederatie VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06645050048. Het bedrijf Vlaamse Wandelfederatie VZW bevindt zich op het adres: Koolmijnlaan 31-2; 3580; Beringen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in Vlaamse Wandelfederatie VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Wandelfederatie VZW is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Wandelfederatie VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Wandelfederatie VZW, openstaande posities, locatie van Vlaamse Wandelfederatie VZW op de kaart.

Vlaamse Wandelfederatie VZW is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Wandelfederatie VZW, company assigned to the tax number BE06645050048. The company Vlaamse Wandelfederatie VZW is located at the address: Koolmijnlaan 31-2; 3580; Beringen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports federations. Products created in Vlaamse Wandelfederatie VZW were not found.
The main activity of Vlaamse Wandelfederatie VZW is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Wandelfederatie VZW is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Wandelfederatie VZW, open positions, location of Vlaamse Wandelfederatie VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Wandelfederatie VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Wandelfederatie VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Wandelfederatie VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Wandelfederatie VZW, employees, financial statistics.