Oostvlaamse Volleybalbond VZW

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Oostvlaamse Volleybalbond VZW
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Oostvlaamse Volleybalbond VZW

Contactgegevens Oostvlaamse Volleybalbond VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oostvlaamse Volleybalbond VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oostvlaamse Volleybalbond VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stijn Streuvelslaan 5; 9120; Beveren (Beveren-Waas), België

Telefoon (phone): 03 775 62 58 (+32-03 775 62 58) 03 775 62 58 (+32-03 775 62 58)

Fax (fax): 03 775 62 58 (+32-03 775 62 58) 03 775 62 58 (+32-03 775 62 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oostvlaamse Volleybalbond VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oostvlaamse Volleybalbond VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oostvlaamse Volleybalbond VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oostvlaamse Volleybalbond VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oostvlaamse Volleybalbond VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oostvlaamse Volleybalbond VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oostvlaamse Volleybalbond VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oostvlaamse Volleybalbond VZW
Products information Oostvlaamse Volleybalbond VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03626556396
Ondernemingsnummer: 8622863769
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Oostvlaamse Volleybalbond VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oostvlaamse Volleybalbond VZW
(Get full report from official database of BE for Oostvlaamse Volleybalbond VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oostvlaamse Volleybalbond VZW
Addition kinds of activities for Oostvlaamse Volleybalbond VZW

527100. Stacaravans | Mobile home dealers
07820204. Maaien diensten, gazon | Mowing services, lawn
22110106. percale | Percale
30890105. Vuilnisbakken, kunststoffen | Garbage containers, plastics
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
35890200. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television

Werken bij Oostvlaamse Volleybalbond VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oostvlaamse Volleybalbond VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oostvlaamse Volleybalbond VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oostvlaamse Volleybalbond VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

Zoek naar antwoorden van Oostvlaamse Volleybalbond VZW in sociale netwerken
Look for responds of Oostvlaamse Volleybalbond VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oostvlaamse Volleybalbond VZW. Laat een reactie achter voor Oostvlaamse Volleybalbond VZW. Oostvlaamse Volleybalbond VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oostvlaamse Volleybalbond VZW. Leave a respond for Oostvlaamse Volleybalbond VZW. Oostvlaamse Volleybalbond VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oostvlaamse Volleybalbond VZW op de google maps. Adres en contacten Oostvlaamse Volleybalbond VZW
Location of Oostvlaamse Volleybalbond VZW on the google maps. Address and contacts of Oostvlaamse Volleybalbond VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Oostvlaamse Volleybalbond VZW Oostvlaamse Volleybalbond VZW: GROEP ARGENTA | A-F Jewels BVBA | ANN LAMBERECHTS | LUDO VANDER BRUGGEN | ZOOM ON ARTS

Other related companies as Oostvlaamse Volleybalbond VZW: GROEP ARGENTA | A-F Jewels BVBA | ANN LAMBERECHTS | LUDO VANDER BRUGGEN | ZOOM ON ARTS

Oostvlaamse Volleybalbond VZW is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Oostvlaamse Volleybalbond VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03626556396. Het bedrijf Oostvlaamse Volleybalbond VZW bevindt zich op het adres: Stijn Streuvelslaan 5; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 476,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in Oostvlaamse Volleybalbond VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oostvlaamse Volleybalbond VZW is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oostvlaamse Volleybalbond VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oostvlaamse Volleybalbond VZW, openstaande posities, locatie van Oostvlaamse Volleybalbond VZW op de kaart.

Oostvlaamse Volleybalbond VZW is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Oostvlaamse Volleybalbond VZW, company assigned to the tax number BE03626556396. The company Oostvlaamse Volleybalbond VZW is located at the address: Stijn Streuvelslaan 5; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 476,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sports federations. Products created in Oostvlaamse Volleybalbond VZW were not found.
The main activity of Oostvlaamse Volleybalbond VZW is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Oostvlaamse Volleybalbond VZW is not available. You also can look at reviews of Oostvlaamse Volleybalbond VZW, open positions, location of Oostvlaamse Volleybalbond VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oostvlaamse Volleybalbond VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oostvlaamse Volleybalbond VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oostvlaamse Volleybalbond VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oostvlaamse Volleybalbond VZW, employees, financial statistics.