Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging
Private companiesChemicals and Allied Products • Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging

Contactgegevens Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruul 103; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 21 83 50 (+32-015 21 83 50) 015 21 83 50 (+32-015 21 83 50)

Fax (fax): +32 (60) 191-29-48 +32 (60) 191-29-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging
Products information Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging

BTW identificatienummer (tax): BE07645629882
Ondernemingsnummer: 3010223388
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging
(Get full report from official database of BE for Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging
Addition kinds of activities for Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging

364501. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
36430203. Startschakelaars, fluorescerend | Starting switches, fluorescent
48130102. Lokale telefooncommunicatie | Local telephone communications
48130203. Eigen online service netwerken | Proprietary online service networks

Werken bij Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging in sociale netwerken
Look for responds of Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging. Laat een reactie achter voor Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging. Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging. Leave a respond for Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging. Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging op de google maps. Adres en contacten Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging
Location of Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging on the google maps. Address and contacts of Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging

Andere gerelateerde bedrijven als come Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging: MUTUALIT? LIBRE | Waegenaere F | PARKER HANNIFIN | CIRCLE | HERMAN VAN EETVELDE

Other related companies as Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging: MUTUALIT? LIBRE | Waegenaere F | PARKER HANNIFIN | CIRCLE | HERMAN VAN EETVELDE

Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07645629882. Het bedrijf Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging bevindt zich op het adres: Bruul 103; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging, openstaande posities, locatie van Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging, company assigned to the tax number BE07645629882. The company Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging is located at the address: Bruul 103; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports federations. Products created in Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging were not found.
The main activity of Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging is not available. You also can look at reviews of Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging, open positions, location of Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koninklijk Verbond der Belgische Schuttersvereniging, employees, financial statistics.