KENDO-IAIDO-GENT

Contactgegevens KENDO-IAIDO-GENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KENDO-IAIDO-GENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KENDO-IAIDO-GENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Olmstraat 19; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 09 236 26 16 (+32-09 236 26 16) 09 236 26 16 (+32-09 236 26 16)

Fax (fax): +32 (83) 872-46-54 +32 (83) 872-46-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KENDO-IAIDO-GENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KENDO-IAIDO-GENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KENDO-IAIDO-GENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KENDO-IAIDO-GENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KENDO-IAIDO-GENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KENDO-IAIDO-GENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KENDO-IAIDO-GENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KENDO-IAIDO-GENT
Products information KENDO-IAIDO-GENT

BTW identificatienummer (tax): BE05599700927
Ondernemingsnummer: 4285461425
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 158,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in KENDO-IAIDO-GENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KENDO-IAIDO-GENT
(Get full report from official database of BE for KENDO-IAIDO-GENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KENDO-IAIDO-GENT
Addition kinds of activities for KENDO-IAIDO-GENT

2085. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
275200. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
363902. Naaimachine | Sewing equipment
20210000. Creamery boter | Creamery butter
31110405. Handtasleer | Handbag leather
32419900. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
50740211. Sauna verwarmers, behalve elektrisch | Sauna heaters, except electric

Werken bij KENDO-IAIDO-GENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KENDO-IAIDO-GENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KENDO-IAIDO-GENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KENDO-IAIDO-GENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • keukenmedewerker studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Graag een studentenjob in de keuken? Je staat in voor de koude keuken. Dagen en uren bespreekbaar.

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van KENDO-IAIDO-GENT in sociale netwerken
Look for responds of KENDO-IAIDO-GENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KENDO-IAIDO-GENT. Laat een reactie achter voor KENDO-IAIDO-GENT. KENDO-IAIDO-GENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KENDO-IAIDO-GENT. Leave a respond for KENDO-IAIDO-GENT. KENDO-IAIDO-GENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KENDO-IAIDO-GENT op de google maps. Adres en contacten KENDO-IAIDO-GENT
Location of KENDO-IAIDO-GENT on the google maps. Address and contacts of KENDO-IAIDO-GENT

Andere gerelateerde bedrijven als come KENDO-IAIDO-GENT KENDO-IAIDO-GENT: Matholet Electricité SPRL | THE BRISTOL | MAES B | BENOIT HENRIET | R. LUFF

Other related companies as KENDO-IAIDO-GENT: Matholet Electricité SPRL | THE BRISTOL | MAES B | BENOIT HENRIET | R. LUFF

KENDO-IAIDO-GENT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KENDO-IAIDO-GENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05599700927. Het bedrijf KENDO-IAIDO-GENT bevindt zich op het adres: Olmstraat 19; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 158,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in KENDO-IAIDO-GENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KENDO-IAIDO-GENT is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KENDO-IAIDO-GENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KENDO-IAIDO-GENT, openstaande posities, locatie van KENDO-IAIDO-GENT op de kaart.

KENDO-IAIDO-GENT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is KENDO-IAIDO-GENT, company assigned to the tax number BE05599700927. The company KENDO-IAIDO-GENT is located at the address: Olmstraat 19; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 158,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports federations. Products created in KENDO-IAIDO-GENT were not found.
The main activity of KENDO-IAIDO-GENT is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KENDO-IAIDO-GENT is not available. You also can look at reviews of KENDO-IAIDO-GENT, open positions, location of KENDO-IAIDO-GENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KENDO-IAIDO-GENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KENDO-IAIDO-GENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KENDO-IAIDO-GENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KENDO-IAIDO-GENT, employees, financial statistics.