International Taekwondo Féderation

Contactgegevens International Taekwondo Féderation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Taekwondo Féderation: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Taekwondo Féderation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Adam 29; 5020; Namur (Flawinne), België

Telefoon (phone): 081 73 70 59 (+32-081 73 70 59) 081 73 70 59 (+32-081 73 70 59)

Fax (fax): +32 (82) 700-99-29 +32 (82) 700-99-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Taekwondo Féderation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Taekwondo Féderation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Taekwondo Féderation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Taekwondo Féderation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Taekwondo Féderation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Taekwondo Féderation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Taekwondo Féderation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Taekwondo Féderation
Products information International Taekwondo Féderation

BTW identificatienummer (tax): BE07402557373
Ondernemingsnummer: 7217712402
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in International Taekwondo Féderation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Taekwondo Féderation
(Get full report from official database of BE for International Taekwondo Féderation)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Taekwondo Féderation
Addition kinds of activities for International Taekwondo Féderation

201102. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
01739900. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
32969902. Glaswol | Glass wool
50990101. Ammunitie, behalve sportief | Ammunition, except sporting
52510101. kettingzagen | Chainsaws

Werken bij International Taekwondo Féderation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Taekwondo Féderation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Taekwondo Féderation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Taekwondo Féderation. Looking for open vacancies in other companies

  • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

    Type: Vaste Job

    Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van International Taekwondo Féderation in sociale netwerken
Look for responds of International Taekwondo Féderation in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Taekwondo Féderation. Laat een reactie achter voor International Taekwondo Féderation. International Taekwondo Féderation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Taekwondo Féderation. Leave a respond for International Taekwondo Féderation. International Taekwondo Féderation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Taekwondo Féderation op de google maps. Adres en contacten International Taekwondo Féderation
Location of International Taekwondo Féderation on the google maps. Address and contacts of International Taekwondo Féderation

Andere gerelateerde bedrijven als come International Taekwondo Féderation International Taekwondo Féderation: Danny | Green Optic SPRL | E.F.L. ST.JOSEPH | PASCAL SABBE | MOBIL VID?O

Other related companies as International Taekwondo Féderation: Danny | Green Optic SPRL | E.F.L. ST.JOSEPH | PASCAL SABBE | MOBIL VID?O

International Taekwondo Féderation is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is International Taekwondo Féderation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07402557373. Het bedrijf International Taekwondo Féderation bevindt zich op het adres: Rue Adam 29; 5020; Namur (Flawinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in International Taekwondo Féderation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van International Taekwondo Féderation is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Taekwondo Féderation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Taekwondo Féderation, openstaande posities, locatie van International Taekwondo Féderation op de kaart.

International Taekwondo Féderation is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is International Taekwondo Féderation, company assigned to the tax number BE07402557373. The company International Taekwondo Féderation is located at the address: Rue Adam 29; 5020; Namur (Flawinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports federations. Products created in International Taekwondo Féderation were not found.
The main activity of International Taekwondo Féderation is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of International Taekwondo Féderation is not available. You also can look at reviews of International Taekwondo Féderation, open positions, location of International Taekwondo Féderation on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Taekwondo Féderation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Taekwondo Féderation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Taekwondo Féderation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Taekwondo Féderation, employees, financial statistics.