Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)
Private companiesHealth Services • Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)

Contactgegevens Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club): address, phone, fax, email, website, opening hours

Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Eisenhower 12 Box 9; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 54 93 86 (+32-069 54 93 86) 069 54 93 86 (+32-069 54 93 86)

Fax (fax): 069 54 94 06 (+32-069 54 94 06) 069 54 94 06 (+32-069 54 94 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)
Products information Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)

BTW identificatienummer (tax): BE09092254638
Ondernemingsnummer: 4064636230
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)
(Get full report from official database of BE for Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club))

Aanvulling soorten activiteiten voor Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)
Addition kinds of activities for Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)

325999. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
39499903. Boomerangs | Boomerangs
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order
82210100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club). Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) in sociale netwerken
Look for responds of Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club). Laat een reactie achter voor Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club). Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club). Leave a respond for Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club). Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) op de google maps. Adres en contacten Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)
Location of Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) on the google maps. Address and contacts of Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club)

Andere gerelateerde bedrijven als come Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club): Debroux Ph | EMILE CORNELIS | VAN ASSCHE | B.I.P.S | GARAGE DECAIGNY NV

Other related companies as Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club): Debroux Ph | EMILE CORNELIS | VAN ASSCHE | B.I.P.S | GARAGE DECAIGNY NV

Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09092254638. Het bedrijf Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) bevindt zich op het adres: Boulevard Eisenhower 12 Box 9; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 360,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club), openstaande posities, locatie van Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) op de kaart.

Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club), company assigned to the tax number BE09092254638. The company Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) is located at the address: Boulevard Eisenhower 12 Box 9; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 360,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) were not found.
The main activity of Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) is not available. You also can look at reviews of Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club), open positions, location of Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tournai Estaimpuis asbl (Basketbal Club), employees, financial statistics.