Tennis de Wandre

Contactgegevens Tennis de Wandre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tennis de Wandre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tennis de Wandre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Trixhay; 4020; Liège 1 (Wandre), België

Telefoon (phone): 04 362 80 42 (+32-04 362 80 42) 04 362 80 42 (+32-04 362 80 42)

Fax (fax): +32 (63) 706-98-37 +32 (63) 706-98-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tennis de Wandre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tennis de Wandre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tennis de Wandre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tennis de Wandre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tennis de Wandre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tennis de Wandre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tennis de Wandre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tennis de Wandre
Products information Tennis de Wandre

BTW identificatienummer (tax): BE03547454833
Ondernemingsnummer: 2883605957
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Tennis de Wandre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tennis de Wandre
(Get full report from official database of BE for Tennis de Wandre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tennis de Wandre
Addition kinds of activities for Tennis de Wandre

251799. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
519100. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
20649904. Kauw snoep, niet kauwgom | Chewing candy, not chewing gum
32990406. Sokkels, statuary: papier mache of gips van Parijs | Pedestals, statuary: papier mache or plaster of paris
33560205. Zilver en zilverlegering: rollen, tekenen of extruderen | Silver and silver alloy: rolling, drawing, or extruding
38420412. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij Tennis de Wandre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tennis de Wandre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tennis de Wandre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tennis de Wandre. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van Tennis de Wandre in sociale netwerken
Look for responds of Tennis de Wandre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tennis de Wandre. Laat een reactie achter voor Tennis de Wandre. Tennis de Wandre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tennis de Wandre. Leave a respond for Tennis de Wandre. Tennis de Wandre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tennis de Wandre op de google maps. Adres en contacten Tennis de Wandre
Location of Tennis de Wandre on the google maps. Address and contacts of Tennis de Wandre

Andere gerelateerde bedrijven als come Tennis de Wandre Tennis de Wandre: JEAN-MARIE GALLOY | Robins Travel | BANDEN BUELENS-VALENCYNS | GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. | THIERRY LAMBRECHTS

Other related companies as Tennis de Wandre: JEAN-MARIE GALLOY | Robins Travel | BANDEN BUELENS-VALENCYNS | GARAGE WIJNEGEM MOTORS B.V.B.A. | THIERRY LAMBRECHTS

Tennis de Wandre is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tennis de Wandre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03547454833. Het bedrijf Tennis de Wandre bevindt zich op het adres: Rue du Trixhay; 4020; Liège 1 (Wandre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Tennis de Wandre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tennis de Wandre is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tennis de Wandre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tennis de Wandre, openstaande posities, locatie van Tennis de Wandre op de kaart.

Tennis de Wandre is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tennis de Wandre, company assigned to the tax number BE03547454833. The company Tennis de Wandre is located at the address: Rue du Trixhay; 4020; Liège 1 (Wandre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Tennis de Wandre were not found.
The main activity of Tennis de Wandre is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Tennis de Wandre is not available. You also can look at reviews of Tennis de Wandre, open positions, location of Tennis de Wandre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tennis de Wandre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tennis de Wandre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tennis de Wandre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tennis de Wandre, employees, financial statistics.