TC Tennifun VZW

Contactgegevens TC Tennifun VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TC Tennifun VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

TC Tennifun VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zavelkuilstraat 1; 3320; Hoegaarden, België

Telefoon (phone): 016 76 78 25 (+32-016 76 78 25) 016 76 78 25 (+32-016 76 78 25)

Fax (fax): +32 (60) 936-30-68 +32 (60) 936-30-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TC Tennifun VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TC Tennifun VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TC Tennifun VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TC Tennifun VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TC Tennifun VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TC Tennifun VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TC Tennifun VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TC Tennifun VZW
Products information TC Tennifun VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01942352294
Ondernemingsnummer: 9799499511
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in TC Tennifun VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TC Tennifun VZW
(Get full report from official database of BE for TC Tennifun VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor TC Tennifun VZW
Addition kinds of activities for TC Tennifun VZW

145500. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
176100. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
265301. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
394401. Kinderwagens, behalve fietsen | Children's vehicles, except bicycles
723199. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
32590303. Dakbedekking, klei | Roofing tile, clay
38420404. Canes, orthopedisch | Canes, orthopedic

Werken bij TC Tennifun VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TC Tennifun VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TC Tennifun VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TC Tennifun VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van TC Tennifun VZW in sociale netwerken
Look for responds of TC Tennifun VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor TC Tennifun VZW. Laat een reactie achter voor TC Tennifun VZW. TC Tennifun VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TC Tennifun VZW. Leave a respond for TC Tennifun VZW. TC Tennifun VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TC Tennifun VZW op de google maps. Adres en contacten TC Tennifun VZW
Location of TC Tennifun VZW on the google maps. Address and contacts of TC Tennifun VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come TC Tennifun VZW TC Tennifun VZW: L'ATELIER DU VOLET | SCOUTSGROEP WOUDLOPER 158STE F.O.S. | KOVASSUR | DEVROYE | Frituur Roger

Other related companies as TC Tennifun VZW: L'ATELIER DU VOLET | SCOUTSGROEP WOUDLOPER 158STE F.O.S. | KOVASSUR | DEVROYE | Frituur Roger

TC Tennifun VZW is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TC Tennifun VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01942352294. Het bedrijf TC Tennifun VZW bevindt zich op het adres: Zavelkuilstraat 1; 3320; Hoegaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in TC Tennifun VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TC Tennifun VZW is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TC Tennifun VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TC Tennifun VZW, openstaande posities, locatie van TC Tennifun VZW op de kaart.

TC Tennifun VZW is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TC Tennifun VZW, company assigned to the tax number BE01942352294. The company TC Tennifun VZW is located at the address: Zavelkuilstraat 1; 3320; Hoegaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in TC Tennifun VZW were not found.
The main activity of TC Tennifun VZW is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TC Tennifun VZW is not available. You also can look at reviews of TC Tennifun VZW, open positions, location of TC Tennifun VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TC Tennifun VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TC Tennifun VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TC Tennifun VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TC Tennifun VZW, employees, financial statistics.