T.C. Den Bremt

Contactgegevens T.C. Den Bremt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. Den Bremt: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. Den Bremt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tichelarijstraat 74; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 0479 72 85 34; 014 42 29 35 (+32-0479 72 85 34; 014 42 29 35) 0479 72 85 34; 014 42 29 35 (+32-0479 72 85 34; 014 42 29 35)

Fax (fax): 014 42 22 95 (+32-014 42 22 95) 014 42 22 95 (+32-014 42 22 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. Den Bremt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. Den Bremt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. Den Bremt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. Den Bremt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. Den Bremt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. Den Bremt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. Den Bremt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. Den Bremt
Products information T.C. Den Bremt

BTW identificatienummer (tax): BE08192749023
Ondernemingsnummer: 5956756591
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Tennis & supplies

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. Den Bremt
(Get full report from official database of BE for T.C. Den Bremt)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. Den Bremt
Addition kinds of activities for T.C. Den Bremt

07820200. Grasdiensten | Lawn services
38210104. Klinische laboratoriuminstrumenten, behalve medische en tandheelkundige | Clinical laboratory instruments, except medical and dental
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
49530202. Vloeistofafval, inzameling en verwijdering | Liquid waste, collection and disposal
51449901. eieren | Eggs

Werken bij T.C. Den Bremt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. Den Bremt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. Den Bremt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. Den Bremt. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van T.C. Den Bremt in sociale netwerken
Look for responds of T.C. Den Bremt in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. Den Bremt. Laat een reactie achter voor T.C. Den Bremt. T.C. Den Bremt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. Den Bremt. Leave a respond for T.C. Den Bremt. T.C. Den Bremt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. Den Bremt op de google maps. Adres en contacten T.C. Den Bremt
Location of T.C. Den Bremt on the google maps. Address and contacts of T.C. Den Bremt

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. Den Bremt T.C. Den Bremt: Pattyn L | VANDEKEYBUS STAN | VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS | Manuka Luan | CORDONN.-SERR. VLEURGAT

Other related companies as T.C. Den Bremt: Pattyn L | VANDEKEYBUS STAN | VLAAMS ONAFH. ZIEKENFONDS | Manuka Luan | CORDONN.-SERR. VLEURGAT

T.C. Den Bremt is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. Den Bremt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08192749023. Het bedrijf T.C. Den Bremt bevindt zich op het adres: Tichelarijstraat 74; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Lijst met producten zijn Tennis & supplies.
De hoofdactiviteit van T.C. Den Bremt is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. Den Bremt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. Den Bremt, openstaande posities, locatie van T.C. Den Bremt op de kaart.

T.C. Den Bremt is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. Den Bremt, company assigned to the tax number BE08192749023. The company T.C. Den Bremt is located at the address: Tichelarijstraat 74; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. List of products are Tennis & supplies.
The main activity of T.C. Den Bremt is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. Den Bremt is not available. You also can look at reviews of T.C. Den Bremt, open positions, location of T.C. Den Bremt on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. Den Bremt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. Den Bremt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. Den Bremt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. Den Bremt, employees, financial statistics.