Stedelijk Sportcentrum Hermes

Contactgegevens Stedelijk Sportcentrum Hermes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stedelijk Sportcentrum Hermes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stedelijk Sportcentrum Hermes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 584; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 42 58 (+32-059 70 42 58) 059 70 42 58 (+32-059 70 42 58)

Fax (fax): +32 (60) 179-20-26 +32 (60) 179-20-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stedelijk Sportcentrum Hermes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stedelijk Sportcentrum Hermes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stedelijk Sportcentrum Hermes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stedelijk Sportcentrum Hermes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stedelijk Sportcentrum Hermes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stedelijk Sportcentrum Hermes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stedelijk Sportcentrum Hermes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stedelijk Sportcentrum Hermes
Products information Stedelijk Sportcentrum Hermes

BTW identificatienummer (tax): BE01338928222
Ondernemingsnummer: 6861480712
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Stedelijk Sportcentrum Hermes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stedelijk Sportcentrum Hermes
(Get full report from official database of BE for Stedelijk Sportcentrum Hermes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stedelijk Sportcentrum Hermes
Addition kinds of activities for Stedelijk Sportcentrum Hermes

372802. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
16230203. Telefoon- en communicatielijnconstructie | Telephone and communication line construction
26310202. Schoenplank | Shoe board
28920204. Cycloniet, rdx | Cyclonite, rdx
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
39490209. Staven en staafdelen, vissen | Rods and rod parts, fishing
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried
54210200. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture

Werken bij Stedelijk Sportcentrum Hermes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stedelijk Sportcentrum Hermes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stedelijk Sportcentrum Hermes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stedelijk Sportcentrum Hermes. Looking for open vacancies in other companies

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van Stedelijk Sportcentrum Hermes in sociale netwerken
Look for responds of Stedelijk Sportcentrum Hermes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stedelijk Sportcentrum Hermes. Laat een reactie achter voor Stedelijk Sportcentrum Hermes. Stedelijk Sportcentrum Hermes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stedelijk Sportcentrum Hermes. Leave a respond for Stedelijk Sportcentrum Hermes. Stedelijk Sportcentrum Hermes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stedelijk Sportcentrum Hermes op de google maps. Adres en contacten Stedelijk Sportcentrum Hermes
Location of Stedelijk Sportcentrum Hermes on the google maps. Address and contacts of Stedelijk Sportcentrum Hermes

Andere gerelateerde bedrijven als come Stedelijk Sportcentrum Hermes Stedelijk Sportcentrum Hermes: CARLSON WAGONLIT TRAVEL GENT | Carlens M | A. VAN DE PUTTE | CETEOR K & K EUROPE SC | FA. METAMORFOSE

Other related companies as Stedelijk Sportcentrum Hermes: CARLSON WAGONLIT TRAVEL GENT | Carlens M | A. VAN DE PUTTE | CETEOR K & K EUROPE SC | FA. METAMORFOSE

Stedelijk Sportcentrum Hermes is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stedelijk Sportcentrum Hermes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01338928222. Het bedrijf Stedelijk Sportcentrum Hermes bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 584; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Stedelijk Sportcentrum Hermes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stedelijk Sportcentrum Hermes is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stedelijk Sportcentrum Hermes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stedelijk Sportcentrum Hermes, openstaande posities, locatie van Stedelijk Sportcentrum Hermes op de kaart.

Stedelijk Sportcentrum Hermes is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stedelijk Sportcentrum Hermes, company assigned to the tax number BE01338928222. The company Stedelijk Sportcentrum Hermes is located at the address: Torhoutsesteenweg 584; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Stedelijk Sportcentrum Hermes were not found.
The main activity of Stedelijk Sportcentrum Hermes is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Stedelijk Sportcentrum Hermes is not available. You also can look at reviews of Stedelijk Sportcentrum Hermes, open positions, location of Stedelijk Sportcentrum Hermes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stedelijk Sportcentrum Hermes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stedelijk Sportcentrum Hermes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stedelijk Sportcentrum Hermes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stedelijk Sportcentrum Hermes, employees, financial statistics.