Snooker One

Contactgegevens Snooker One: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Snooker One: address, phone, fax, email, website, opening hours

Snooker One

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 3; 1980; Zemst, België

Telefoon (phone): 015 61 72 12 (+32-015 61 72 12) 015 61 72 12 (+32-015 61 72 12)

Fax (fax): 015 61 72 12 (+32-015 61 72 12) 015 61 72 12 (+32-015 61 72 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Snooker One: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Snooker One"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Snooker One"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Snooker One, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Snooker One. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Snooker One, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Snooker One. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Snooker One
Products information Snooker One

BTW identificatienummer (tax): BE03825683593
Ondernemingsnummer: 2226898193
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Taverns

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Snooker One
(Get full report from official database of BE for Snooker One)

Aanvulling soorten activiteiten voor Snooker One
Addition kinds of activities for Snooker One

354401. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
28360102. plasma | Plasmas
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
34440200. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
59410101. Aas en pakken | Bait and tackle

Werken bij Snooker One: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Snooker One: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Snooker One. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Snooker One. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

Zoek naar antwoorden van Snooker One in sociale netwerken
Look for responds of Snooker One in social networks

Lees alle opmerkingen voor Snooker One. Laat een reactie achter voor Snooker One. Snooker One bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Snooker One. Leave a respond for Snooker One. Snooker One on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Snooker One op de google maps. Adres en contacten Snooker One
Location of Snooker One on the google maps. Address and contacts of Snooker One

Andere gerelateerde bedrijven als come Snooker One Snooker One: CITIBANK | STUDIEBUREAU DECOUTERE | Poets Annita | Wilmotte Fran?oise | NO?L LAFAUT

Other related companies as Snooker One: CITIBANK | STUDIEBUREAU DECOUTERE | Poets Annita | Wilmotte Fran?oise | NO?L LAFAUT

Snooker One is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Snooker One, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03825683593. Het bedrijf Snooker One bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 3; 1980; Zemst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Lijst met producten zijn Taverns.
De hoofdactiviteit van Snooker One is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Snooker One is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Snooker One, openstaande posities, locatie van Snooker One op de kaart.

Snooker One is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Snooker One, company assigned to the tax number BE03825683593. The company Snooker One is located at the address: Brusselsesteenweg 3; 1980; Zemst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. List of products are Taverns.
The main activity of Snooker One is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Snooker One is not available. You also can look at reviews of Snooker One, open positions, location of Snooker One on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Snooker One, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Snooker One, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Snooker One, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Snooker One, employees, financial statistics.