Sarasota Shaolin Kung Fu Association

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Sarasota Shaolin Kung Fu Association
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Sarasota Shaolin Kung Fu Association

Contactgegevens Sarasota Shaolin Kung Fu Association: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sarasota Shaolin Kung Fu Association: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sarasota Shaolin Kung Fu Association

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merelstraat 26; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 0475 48 18 34 (+32-0475 48 18 34) 0475 48 18 34 (+32-0475 48 18 34)

Fax (fax): +32 (81) 437-82-75 +32 (81) 437-82-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sarasota Shaolin Kung Fu Association: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sarasota Shaolin Kung Fu Association"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sarasota Shaolin Kung Fu Association"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sarasota Shaolin Kung Fu Association, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sarasota Shaolin Kung Fu Association. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sarasota Shaolin Kung Fu Association, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sarasota Shaolin Kung Fu Association. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sarasota Shaolin Kung Fu Association
Products information Sarasota Shaolin Kung Fu Association

BTW identificatienummer (tax): BE05390686035
Ondernemingsnummer: 8839019775
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Sarasota Shaolin Kung Fu Association zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sarasota Shaolin Kung Fu Association
(Get full report from official database of BE for Sarasota Shaolin Kung Fu Association)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sarasota Shaolin Kung Fu Association
Addition kinds of activities for Sarasota Shaolin Kung Fu Association

5015. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
349899. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
20260208. Yoghurt | Yogurt
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
27410205. Gidsen: uitgeverij en drukwerk | Guides: publishing and printing
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
35110103. Stoomturbine generator set units, compleet | Steam turbine generator set units, complete
51490101. Kookoliën | Cooking oils
97210000. Internationale zaken | International affairs

Werken bij Sarasota Shaolin Kung Fu Association: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sarasota Shaolin Kung Fu Association: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sarasota Shaolin Kung Fu Association. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sarasota Shaolin Kung Fu Association. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Carrosserie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Tongeren zijn we op zoek naar een carrossier (plaatbewerker- (de)monteerder) m/v:  Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel interieur als exterieur Uitvoeren van richtwerk Uitdeuken van plaatwerk panelen Vervangen van gelaste en geschroefde panelen en onderdelen laswerkzaamheden verrichten Spuiten van verschillende carrosserie-onderdelen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

Zoek naar antwoorden van Sarasota Shaolin Kung Fu Association in sociale netwerken
Look for responds of Sarasota Shaolin Kung Fu Association in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sarasota Shaolin Kung Fu Association. Laat een reactie achter voor Sarasota Shaolin Kung Fu Association. Sarasota Shaolin Kung Fu Association bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sarasota Shaolin Kung Fu Association. Leave a respond for Sarasota Shaolin Kung Fu Association. Sarasota Shaolin Kung Fu Association on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sarasota Shaolin Kung Fu Association op de google maps. Adres en contacten Sarasota Shaolin Kung Fu Association
Location of Sarasota Shaolin Kung Fu Association on the google maps. Address and contacts of Sarasota Shaolin Kung Fu Association

Andere gerelateerde bedrijven als come Sarasota Shaolin Kung Fu Association Sarasota Shaolin Kung Fu Association: ERIC TORTELBOOM | ADRIAENSSENS | Néon K SPRL | K.N.R.S. | Egypte

Other related companies as Sarasota Shaolin Kung Fu Association: ERIC TORTELBOOM | ADRIAENSSENS | Néon K SPRL | K.N.R.S. | Egypte

Sarasota Shaolin Kung Fu Association is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sarasota Shaolin Kung Fu Association, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05390686035. Het bedrijf Sarasota Shaolin Kung Fu Association bevindt zich op het adres: Merelstraat 26; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 599,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Sarasota Shaolin Kung Fu Association zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sarasota Shaolin Kung Fu Association is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sarasota Shaolin Kung Fu Association is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sarasota Shaolin Kung Fu Association, openstaande posities, locatie van Sarasota Shaolin Kung Fu Association op de kaart.

Sarasota Shaolin Kung Fu Association is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sarasota Shaolin Kung Fu Association, company assigned to the tax number BE05390686035. The company Sarasota Shaolin Kung Fu Association is located at the address: Merelstraat 26; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 599,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Sarasota Shaolin Kung Fu Association were not found.
The main activity of Sarasota Shaolin Kung Fu Association is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sarasota Shaolin Kung Fu Association is not available. You also can look at reviews of Sarasota Shaolin Kung Fu Association, open positions, location of Sarasota Shaolin Kung Fu Association on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sarasota Shaolin Kung Fu Association, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sarasota Shaolin Kung Fu Association, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sarasota Shaolin Kung Fu Association, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sarasota Shaolin Kung Fu Association, employees, financial statistics.