Pétanque Club Marcinelle

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Pétanque Club Marcinelle
Private companiesPaper and Allied Products • Pétanque Club Marcinelle

Contactgegevens Pétanque Club Marcinelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pétanque Club Marcinelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pétanque Club Marcinelle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Eugène Mascaux 879; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 47 43 47 (+32-071 47 43 47) 071 47 43 47 (+32-071 47 43 47)

Fax (fax): +32 (58) 839-92-79 +32 (58) 839-92-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pétanque Club Marcinelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pétanque Club Marcinelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pétanque Club Marcinelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pétanque Club Marcinelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pétanque Club Marcinelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pétanque Club Marcinelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pétanque Club Marcinelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pétanque Club Marcinelle
Products information Pétanque Club Marcinelle

BTW identificatienummer (tax): BE05537078857
Ondernemingsnummer: 1616882324
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Pétanque Club Marcinelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pétanque Club Marcinelle
(Get full report from official database of BE for Pétanque Club Marcinelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pétanque Club Marcinelle
Addition kinds of activities for Pétanque Club Marcinelle

201500. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
521102. Deur- en raamproducten | Door and window products
599909. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
22530206. Ski pakken, breien | Ski suits, knit
23719901. Bontafwerkers en linnen voor de bontwarenhandel | Fur finishers and liners for the fur goods trade
26210801. Zakpapier | Bag paper
51990411. Garen, niet | Yarns, nec
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency

Werken bij Pétanque Club Marcinelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pétanque Club Marcinelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pétanque Club Marcinelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pétanque Club Marcinelle. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van Pétanque Club Marcinelle in sociale netwerken
Look for responds of Pétanque Club Marcinelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pétanque Club Marcinelle. Laat een reactie achter voor Pétanque Club Marcinelle. Pétanque Club Marcinelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pétanque Club Marcinelle. Leave a respond for Pétanque Club Marcinelle. Pétanque Club Marcinelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pétanque Club Marcinelle op de google maps. Adres en contacten Pétanque Club Marcinelle
Location of Pétanque Club Marcinelle on the google maps. Address and contacts of Pétanque Club Marcinelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Pétanque Club Marcinelle Pétanque Club Marcinelle: FLETS D. STEYAERT - HEENE NV | MAISON TINTORETTO | TH?R?SE LHUSSIER | JEAN RIFFONT | ALPHONSUS SMOLDEREN

Other related companies as Pétanque Club Marcinelle: FLETS D. STEYAERT - HEENE NV | MAISON TINTORETTO | TH?R?SE LHUSSIER | JEAN RIFFONT | ALPHONSUS SMOLDEREN

Pétanque Club Marcinelle is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pétanque Club Marcinelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05537078857. Het bedrijf Pétanque Club Marcinelle bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Mascaux 879; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 689,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Pétanque Club Marcinelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pétanque Club Marcinelle is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pétanque Club Marcinelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pétanque Club Marcinelle, openstaande posities, locatie van Pétanque Club Marcinelle op de kaart.

Pétanque Club Marcinelle is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pétanque Club Marcinelle, company assigned to the tax number BE05537078857. The company Pétanque Club Marcinelle is located at the address: Avenue Eugène Mascaux 879; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 689,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Pétanque Club Marcinelle were not found.
The main activity of Pétanque Club Marcinelle is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pétanque Club Marcinelle is not available. You also can look at reviews of Pétanque Club Marcinelle, open positions, location of Pétanque Club Marcinelle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pétanque Club Marcinelle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pétanque Club Marcinelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pétanque Club Marcinelle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pétanque Club Marcinelle, employees, financial statistics.