Olse Tennis- en Voetbalclub

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Olse Tennis- en Voetbalclub
Private companiesNondepository Credit Institutions • Olse Tennis- en Voetbalclub

Contactgegevens Olse Tennis- en Voetbalclub: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Olse Tennis- en Voetbalclub: address, phone, fax, email, website, opening hours

Olse Tennis- en Voetbalclub

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laaglandlaan; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 646 99 18 (+32-03 646 99 18) 03 646 99 18 (+32-03 646 99 18)

Fax (fax): +32 (61) 393-87-45 +32 (61) 393-87-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Olse Tennis- en Voetbalclub: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Olse Tennis- en Voetbalclub"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Olse Tennis- en Voetbalclub"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Olse Tennis- en Voetbalclub, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Olse Tennis- en Voetbalclub. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Olse Tennis- en Voetbalclub, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Olse Tennis- en Voetbalclub. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Olse Tennis- en Voetbalclub
Products information Olse Tennis- en Voetbalclub

BTW identificatienummer (tax): BE09483917236
Ondernemingsnummer: 8044433593
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Olse Tennis- en Voetbalclub zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Olse Tennis- en Voetbalclub
(Get full report from official database of BE for Olse Tennis- en Voetbalclub)

Aanvulling soorten activiteiten voor Olse Tennis- en Voetbalclub
Addition kinds of activities for Olse Tennis- en Voetbalclub

2335. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
202299. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
10990200. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
26210905. Gebouw papier, isolatie | Building paper, insulation
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers

Werken bij Olse Tennis- en Voetbalclub: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Olse Tennis- en Voetbalclub: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Olse Tennis- en Voetbalclub. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Olse Tennis- en Voetbalclub. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

Zoek naar antwoorden van Olse Tennis- en Voetbalclub in sociale netwerken
Look for responds of Olse Tennis- en Voetbalclub in social networks

Lees alle opmerkingen voor Olse Tennis- en Voetbalclub. Laat een reactie achter voor Olse Tennis- en Voetbalclub. Olse Tennis- en Voetbalclub bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Olse Tennis- en Voetbalclub. Leave a respond for Olse Tennis- en Voetbalclub. Olse Tennis- en Voetbalclub on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Olse Tennis- en Voetbalclub op de google maps. Adres en contacten Olse Tennis- en Voetbalclub
Location of Olse Tennis- en Voetbalclub on the google maps. Address and contacts of Olse Tennis- en Voetbalclub

Andere gerelateerde bedrijven als come Olse Tennis- en Voetbalclub Olse Tennis- en Voetbalclub: FORTIS | SHOTOKAN | AXEL BALLET | Rentmeister T | Bekaert-Stanwick nv

Other related companies as Olse Tennis- en Voetbalclub: FORTIS | SHOTOKAN | AXEL BALLET | Rentmeister T | Bekaert-Stanwick nv

Olse Tennis- en Voetbalclub is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Olse Tennis- en Voetbalclub, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09483917236. Het bedrijf Olse Tennis- en Voetbalclub bevindt zich op het adres: Laaglandlaan; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Olse Tennis- en Voetbalclub zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Olse Tennis- en Voetbalclub is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Olse Tennis- en Voetbalclub is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Olse Tennis- en Voetbalclub, openstaande posities, locatie van Olse Tennis- en Voetbalclub op de kaart.

Olse Tennis- en Voetbalclub is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Olse Tennis- en Voetbalclub, company assigned to the tax number BE09483917236. The company Olse Tennis- en Voetbalclub is located at the address: Laaglandlaan; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Olse Tennis- en Voetbalclub were not found.
The main activity of Olse Tennis- en Voetbalclub is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Olse Tennis- en Voetbalclub is not available. You also can look at reviews of Olse Tennis- en Voetbalclub, open positions, location of Olse Tennis- en Voetbalclub on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Olse Tennis- en Voetbalclub, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Olse Tennis- en Voetbalclub, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Olse Tennis- en Voetbalclub, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Olse Tennis- en Voetbalclub, employees, financial statistics.