Ogy Sport ASBL

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Ogy Sport ASBL
Private companiesTobacco Products • Ogy Sport ASBL

Contactgegevens Ogy Sport ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ogy Sport ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ogy Sport ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Prisonniers Politiques 2B; 7862; Lessines (Ogy), België

Telefoon (phone): 068 44 88 66 (+32-068 44 88 66) 068 44 88 66 (+32-068 44 88 66)

Fax (fax): +32 (60) 921-51-62 +32 (60) 921-51-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ogy Sport ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ogy Sport ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ogy Sport ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ogy Sport ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ogy Sport ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ogy Sport ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ogy Sport ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ogy Sport ASBL
Products information Ogy Sport ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02415863037
Ondernemingsnummer: 5030334472
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Ogy Sport ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ogy Sport ASBL
(Get full report from official database of BE for Ogy Sport ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ogy Sport ASBL
Addition kinds of activities for Ogy Sport ASBL

23990501. Hand haakwerk, behalve hoeden | Hand crocheted ware, except hats
25310101. Blackboards, hout | Blackboards, wood
28210217. Styreenharsen, nec | Styrene resins, nec
35480104. Elektroden, elektrisch lassen | Electrodes, electric welding
56999907. Vierkante danskleding | Square dance apparel

Werken bij Ogy Sport ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ogy Sport ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ogy Sport ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ogy Sport ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van Ogy Sport ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Ogy Sport ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ogy Sport ASBL. Laat een reactie achter voor Ogy Sport ASBL. Ogy Sport ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ogy Sport ASBL. Leave a respond for Ogy Sport ASBL. Ogy Sport ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ogy Sport ASBL op de google maps. Adres en contacten Ogy Sport ASBL
Location of Ogy Sport ASBL on the google maps. Address and contacts of Ogy Sport ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ogy Sport ASBL Ogy Sport ASBL: Dejongh Jos Bouwonderneming BVBA | J. MADOE | STUDIO HEIDI | GARAGE FLANDRIA | I.C.S.A. CONF?RENCES

Other related companies as Ogy Sport ASBL: Dejongh Jos Bouwonderneming BVBA | J. MADOE | STUDIO HEIDI | GARAGE FLANDRIA | I.C.S.A. CONF?RENCES

Ogy Sport ASBL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ogy Sport ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02415863037. Het bedrijf Ogy Sport ASBL bevindt zich op het adres: Rue des Prisonniers Politiques 2B; 7862; Lessines (Ogy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Ogy Sport ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ogy Sport ASBL is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ogy Sport ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ogy Sport ASBL, openstaande posities, locatie van Ogy Sport ASBL op de kaart.

Ogy Sport ASBL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ogy Sport ASBL, company assigned to the tax number BE02415863037. The company Ogy Sport ASBL is located at the address: Rue des Prisonniers Politiques 2B; 7862; Lessines (Ogy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 597,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Ogy Sport ASBL were not found.
The main activity of Ogy Sport ASBL is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ogy Sport ASBL is not available. You also can look at reviews of Ogy Sport ASBL, open positions, location of Ogy Sport ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ogy Sport ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ogy Sport ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ogy Sport ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ogy Sport ASBL, employees, financial statistics.