Minigolf Aan De Molen

Contactgegevens Minigolf Aan De Molen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Minigolf Aan De Molen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Minigolf Aan De Molen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doornboom 2; 2460; Kasterlee, België

Telefoon (phone): 014 85 04 23 (+32-014 85 04 23) 014 85 04 23 (+32-014 85 04 23)

Fax (fax): +32 (53) 935-95-47 +32 (53) 935-95-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Minigolf Aan De Molen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Minigolf Aan De Molen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Minigolf Aan De Molen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Minigolf Aan De Molen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Minigolf Aan De Molen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Minigolf Aan De Molen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Minigolf Aan De Molen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Minigolf Aan De Molen
Products information Minigolf Aan De Molen

BTW identificatienummer (tax): BE06025695800
Ondernemingsnummer: 7162506103
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Minigolf Aan De Molen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Minigolf Aan De Molen
(Get full report from official database of BE for Minigolf Aan De Molen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Minigolf Aan De Molen
Addition kinds of activities for Minigolf Aan De Molen

01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
14119909. Serpentine, dimensie-quarrying | Serpentine, dimension-quarrying
22990504. Linnen stoffen | Linen fabrics
26210801. Zakpapier | Bag paper
32290803. Nieuwsgierig glaswerk | Novelty glassware
38450112. Gastroscopen, electromedical | Gastroscopes, electromedical
86319904. Vakbond | Trade union

Werken bij Minigolf Aan De Molen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Minigolf Aan De Molen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Minigolf Aan De Molen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Minigolf Aan De Molen. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Minigolf Aan De Molen in sociale netwerken
Look for responds of Minigolf Aan De Molen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Minigolf Aan De Molen. Laat een reactie achter voor Minigolf Aan De Molen. Minigolf Aan De Molen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Minigolf Aan De Molen. Leave a respond for Minigolf Aan De Molen. Minigolf Aan De Molen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Minigolf Aan De Molen op de google maps. Adres en contacten Minigolf Aan De Molen
Location of Minigolf Aan De Molen on the google maps. Address and contacts of Minigolf Aan De Molen

Andere gerelateerde bedrijven als come Minigolf Aan De Molen Minigolf Aan De Molen: Vandeweghe-De Meester | FRANCIS | IMFICO | De Gieter R | LE COLEBI

Other related companies as Minigolf Aan De Molen: Vandeweghe-De Meester | FRANCIS | IMFICO | De Gieter R | LE COLEBI

Minigolf Aan De Molen is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Minigolf Aan De Molen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06025695800. Het bedrijf Minigolf Aan De Molen bevindt zich op het adres: Doornboom 2; 2460; Kasterlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Minigolf Aan De Molen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Minigolf Aan De Molen is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Minigolf Aan De Molen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Minigolf Aan De Molen, openstaande posities, locatie van Minigolf Aan De Molen op de kaart.

Minigolf Aan De Molen is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Minigolf Aan De Molen, company assigned to the tax number BE06025695800. The company Minigolf Aan De Molen is located at the address: Doornboom 2; 2460; Kasterlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Minigolf Aan De Molen were not found.
The main activity of Minigolf Aan De Molen is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Minigolf Aan De Molen is not available. You also can look at reviews of Minigolf Aan De Molen, open positions, location of Minigolf Aan De Molen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Minigolf Aan De Molen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Minigolf Aan De Molen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Minigolf Aan De Molen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Minigolf Aan De Molen, employees, financial statistics.