KFC Verenigd Aalbeke Rollegem

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • KFC Verenigd Aalbeke Rollegem
Private companiesOil and Gas Extraction • KFC Verenigd Aalbeke Rollegem

Contactgegevens KFC Verenigd Aalbeke Rollegem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KFC Verenigd Aalbeke Rollegem: address, phone, fax, email, website, opening hours

KFC Verenigd Aalbeke Rollegem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moeskroensesteenweg 275; 8511; Kortrijk (Aalbeke), België

Telefoon (phone): 056 40 43 83 (+32-056 40 43 83) 056 40 43 83 (+32-056 40 43 83)

Fax (fax): +32 (57) 118-78-41 +32 (57) 118-78-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KFC Verenigd Aalbeke Rollegem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KFC Verenigd Aalbeke Rollegem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KFC Verenigd Aalbeke Rollegem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KFC Verenigd Aalbeke Rollegem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KFC Verenigd Aalbeke Rollegem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KFC Verenigd Aalbeke Rollegem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KFC Verenigd Aalbeke Rollegem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KFC Verenigd Aalbeke Rollegem
Products information KFC Verenigd Aalbeke Rollegem

BTW identificatienummer (tax): BE03938293457
Ondernemingsnummer: 2209869384
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 253,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in KFC Verenigd Aalbeke Rollegem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KFC Verenigd Aalbeke Rollegem
(Get full report from official database of BE for KFC Verenigd Aalbeke Rollegem)

Aanvulling soorten activiteiten voor KFC Verenigd Aalbeke Rollegem
Addition kinds of activities for KFC Verenigd Aalbeke Rollegem

148199. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
449999. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
27540101. Fotogravure drukwerk | Photogravure printing
35779900. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
72130102. Handdoekvoorziening | Towel supply
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive

Werken bij KFC Verenigd Aalbeke Rollegem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KFC Verenigd Aalbeke Rollegem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KFC Verenigd Aalbeke Rollegem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KFC Verenigd Aalbeke Rollegem. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van KFC Verenigd Aalbeke Rollegem in sociale netwerken
Look for responds of KFC Verenigd Aalbeke Rollegem in social networks

Lees alle opmerkingen voor KFC Verenigd Aalbeke Rollegem. Laat een reactie achter voor KFC Verenigd Aalbeke Rollegem. KFC Verenigd Aalbeke Rollegem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KFC Verenigd Aalbeke Rollegem. Leave a respond for KFC Verenigd Aalbeke Rollegem. KFC Verenigd Aalbeke Rollegem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KFC Verenigd Aalbeke Rollegem op de google maps. Adres en contacten KFC Verenigd Aalbeke Rollegem
Location of KFC Verenigd Aalbeke Rollegem on the google maps. Address and contacts of KFC Verenigd Aalbeke Rollegem

Andere gerelateerde bedrijven als come KFC Verenigd Aalbeke Rollegem KFC Verenigd Aalbeke Rollegem: Decock S | Clinique Saint-Joseph | INTER GARDEN (DHR WAUTERS) | FRITERIE DU PETIT PONT | simon sterckx

Other related companies as KFC Verenigd Aalbeke Rollegem: Decock S | Clinique Saint-Joseph | INTER GARDEN (DHR WAUTERS) | FRITERIE DU PETIT PONT | simon sterckx

KFC Verenigd Aalbeke Rollegem is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KFC Verenigd Aalbeke Rollegem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938293457. Het bedrijf KFC Verenigd Aalbeke Rollegem bevindt zich op het adres: Moeskroensesteenweg 275; 8511; Kortrijk (Aalbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 253,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in KFC Verenigd Aalbeke Rollegem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KFC Verenigd Aalbeke Rollegem is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KFC Verenigd Aalbeke Rollegem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KFC Verenigd Aalbeke Rollegem, openstaande posities, locatie van KFC Verenigd Aalbeke Rollegem op de kaart.

KFC Verenigd Aalbeke Rollegem is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is KFC Verenigd Aalbeke Rollegem, company assigned to the tax number BE03938293457. The company KFC Verenigd Aalbeke Rollegem is located at the address: Moeskroensesteenweg 275; 8511; Kortrijk (Aalbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 253,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in KFC Verenigd Aalbeke Rollegem were not found.
The main activity of KFC Verenigd Aalbeke Rollegem is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KFC Verenigd Aalbeke Rollegem is not available. You also can look at reviews of KFC Verenigd Aalbeke Rollegem, open positions, location of KFC Verenigd Aalbeke Rollegem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KFC Verenigd Aalbeke Rollegem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KFC Verenigd Aalbeke Rollegem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KFC Verenigd Aalbeke Rollegem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KFC Verenigd Aalbeke Rollegem, employees, financial statistics.