Judoclub Nevele

Contactgegevens Judoclub Nevele: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Judoclub Nevele: address, phone, fax, email, website, opening hours

Judoclub Nevele

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaart Rechts; 9850; Nevele, België

Telefoon (phone): 09 371 58 40 (+32-09 371 58 40) 09 371 58 40 (+32-09 371 58 40)

Fax (fax): +32 (55) 175-98-83 +32 (55) 175-98-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Judoclub Nevele: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Judoclub Nevele"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Judoclub Nevele"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Judoclub Nevele, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Judoclub Nevele. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Judoclub Nevele, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Judoclub Nevele. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Judoclub Nevele
Products information Judoclub Nevele

BTW identificatienummer (tax): BE09681945800
Ondernemingsnummer: 7443756103
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Judoclub Nevele zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Judoclub Nevele
(Get full report from official database of BE for Judoclub Nevele)

Aanvulling soorten activiteiten voor Judoclub Nevele
Addition kinds of activities for Judoclub Nevele

866101. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines
17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
30520103. Katoenen stof, rubber gevoerde slang | Cotton fabric, rubber lined hose
30530102. Pakken, alle materialen | Gaskets, all materials
34929901. Regelventielen, vloeistofkracht: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, fluid power: hydraulic and pneumatic
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij Judoclub Nevele: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Judoclub Nevele: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Judoclub Nevele. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Judoclub Nevele. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Judoclub Nevele in sociale netwerken
Look for responds of Judoclub Nevele in social networks

Lees alle opmerkingen voor Judoclub Nevele. Laat een reactie achter voor Judoclub Nevele. Judoclub Nevele bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Judoclub Nevele. Leave a respond for Judoclub Nevele. Judoclub Nevele on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Judoclub Nevele op de google maps. Adres en contacten Judoclub Nevele
Location of Judoclub Nevele on the google maps. Address and contacts of Judoclub Nevele

Andere gerelateerde bedrijven als come Judoclub Nevele Judoclub Nevele: JOZEF HOREMANS | 't Smulijsje | Gillard P BVBA | NEW WHITE HORSE | LE WEB

Other related companies as Judoclub Nevele: JOZEF HOREMANS | 't Smulijsje | Gillard P BVBA | NEW WHITE HORSE | LE WEB

Judoclub Nevele is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Judoclub Nevele, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09681945800. Het bedrijf Judoclub Nevele bevindt zich op het adres: Vaart Rechts; 9850; Nevele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 633,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Judoclub Nevele zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Judoclub Nevele is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Judoclub Nevele is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Judoclub Nevele, openstaande posities, locatie van Judoclub Nevele op de kaart.

Judoclub Nevele is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Judoclub Nevele, company assigned to the tax number BE09681945800. The company Judoclub Nevele is located at the address: Vaart Rechts; 9850; Nevele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 633,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Judoclub Nevele were not found.
The main activity of Judoclub Nevele is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Judoclub Nevele is not available. You also can look at reviews of Judoclub Nevele, open positions, location of Judoclub Nevele on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Judoclub Nevele, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Judoclub Nevele, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Judoclub Nevele, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Judoclub Nevele, employees, financial statistics.