JIU-JITSU SCHOOL

Contactgegevens JIU-JITSU SCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JIU-JITSU SCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JIU-JITSU SCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Donksesteenweg 139; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 75 79 (+32-03 651 75 79) 03 651 75 79 (+32-03 651 75 79)

Fax (fax): 03 651 23 79 (+32-03 651 23 79) 03 651 23 79 (+32-03 651 23 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JIU-JITSU SCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JIU-JITSU SCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JIU-JITSU SCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JIU-JITSU SCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JIU-JITSU SCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JIU-JITSU SCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JIU-JITSU SCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JIU-JITSU SCHOOL
Products information JIU-JITSU SCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE02368072509
Ondernemingsnummer: 5125366210
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in JIU-JITSU SCHOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JIU-JITSU SCHOOL
(Get full report from official database of BE for JIU-JITSU SCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JIU-JITSU SCHOOL
Addition kinds of activities for JIU-JITSU SCHOOL

01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
23210100. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
24219903. Snij voorraad, naaldhout | Cut stock, softwood
28160000. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
36390202. Naaimachines en bijlagen, huishoudelijk | Sewing machines and attachments, domestic
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
78129902. Cartoonproductie, televisie | Cartoon production, television

Werken bij JIU-JITSU SCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JIU-JITSU SCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JIU-JITSU SCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JIU-JITSU SCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Liftmonteur regio Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Installatiemonteur tekent voor een gevarieerd takenpakket. Hieronder vind je een overzicht: installeren van liften van A-Z plaatsen en onderhouden van liftinstallaties roltrappen en automatische deuren zowel elektrisch mechanisch als hydraulisch revisie en ombouwen van alle merken liften assistentie bij keuringen storingen oplossen reparaties uitvoeren contacten met klantenrelaties onderhouden

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

Zoek naar antwoorden van JIU-JITSU SCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of JIU-JITSU SCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JIU-JITSU SCHOOL. Laat een reactie achter voor JIU-JITSU SCHOOL. JIU-JITSU SCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JIU-JITSU SCHOOL. Leave a respond for JIU-JITSU SCHOOL. JIU-JITSU SCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JIU-JITSU SCHOOL op de google maps. Adres en contacten JIU-JITSU SCHOOL
Location of JIU-JITSU SCHOOL on the google maps. Address and contacts of JIU-JITSU SCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come JIU-JITSU SCHOOL JIU-JITSU SCHOOL: FLDUTRA NV | DE WATERTOREN/ VERHEYEN-DE MEERSMAN | MEDICALL | ALTITUDE SOFTWARE | Vanlook Hilde

Other related companies as JIU-JITSU SCHOOL: FLDUTRA NV | DE WATERTOREN/ VERHEYEN-DE MEERSMAN | MEDICALL | ALTITUDE SOFTWARE | Vanlook Hilde

JIU-JITSU SCHOOL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JIU-JITSU SCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02368072509. Het bedrijf JIU-JITSU SCHOOL bevindt zich op het adres: Donksesteenweg 139; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in JIU-JITSU SCHOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JIU-JITSU SCHOOL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JIU-JITSU SCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JIU-JITSU SCHOOL, openstaande posities, locatie van JIU-JITSU SCHOOL op de kaart.

JIU-JITSU SCHOOL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JIU-JITSU SCHOOL, company assigned to the tax number BE02368072509. The company JIU-JITSU SCHOOL is located at the address: Donksesteenweg 139; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in JIU-JITSU SCHOOL were not found.
The main activity of JIU-JITSU SCHOOL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JIU-JITSU SCHOOL is not available. You also can look at reviews of JIU-JITSU SCHOOL, open positions, location of JIU-JITSU SCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JIU-JITSU SCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JIU-JITSU SCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JIU-JITSU SCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JIU-JITSU SCHOOL, employees, financial statistics.