VERPOLA NV

Contactgegevens VERPOLA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERPOLA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERPOLA NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Pathoekeweg 19- 2-21 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-31-42-08 32-50-31-42-08

Fax (fax): 32-50-31-44-91 32-50-31-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERPOLA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERPOLA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERPOLA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERPOLA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERPOLA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERPOLA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERPOLA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERPOLA NV
Products information VERPOLA NV

BTW identificatienummer (tax): BE02124725341
Ondernemingsnummer: 1781677246
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VERPOLA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - recovery and recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERPOLA NV
(Get full report from official database of BE for VERPOLA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERPOLA NV
Addition kinds of activities for VERPOLA NV

353599. Transportvoertuigen en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
38410505. Hemodialyse apparaat | Hemodialysis apparatus
48220204. Telegramdiensten | Telegram services
50870201. Stomerijinstallaties en -benodigdheden | Dry cleaning plant equipment and supplies
65310203. Coöperatieve appartement manager | Cooperative apartment manager

Werken bij VERPOLA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERPOLA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERPOLA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERPOLA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van VERPOLA NV in sociale netwerken
Look for responds of VERPOLA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERPOLA NV. Laat een reactie achter voor VERPOLA NV. VERPOLA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERPOLA NV. Leave a respond for VERPOLA NV. VERPOLA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERPOLA NV op de google maps. Adres en contacten VERPOLA NV
Location of VERPOLA NV on the google maps. Address and contacts of VERPOLA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VERPOLA NV VERPOLA NV: FE. LAMBOT | R. LIERNEUX F.C. | Meersschaert C | PEGGY VANHAMME | J. CALDERS

Other related companies as VERPOLA NV: FE. LAMBOT | R. LIERNEUX F.C. | Meersschaert C | PEGGY VANHAMME | J. CALDERS

VERPOLA NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is VERPOLA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02124725341. Het bedrijf VERPOLA NV bevindt zich op het adres: Pathoekeweg 19- 2-21 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plastics - recovery and recycling. Producten gemaakt in VERPOLA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERPOLA NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERPOLA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERPOLA NV, openstaande posities, locatie van VERPOLA NV op de kaart.

VERPOLA NV is a company, that was registered 1986 in Brugge region, Belgium. Full name of company is VERPOLA NV, company assigned to the tax number BE02124725341. The company VERPOLA NV is located at the address: Pathoekeweg 19- 2-21 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plastics - recovery and recycling. Products created in VERPOLA NV were not found.
The main activity of VERPOLA NV is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERPOLA NV is not available. You also can look at reviews of VERPOLA NV, open positions, location of VERPOLA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERPOLA NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERPOLA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERPOLA NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERPOLA NV, employees, financial statistics.