Boudolf Verbouwingswerken bvba

Contactgegevens Boudolf Verbouwingswerken bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boudolf Verbouwingswerken bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boudolf Verbouwingswerken bvba

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Borsbeekstraat 55 2140 Borgerhout (Antwerpen), België

Telefoon (phone): +32 (60) 938-61-56 +32 (60) 938-61-56

Fax (fax): +32 (67) 915-47-15 +32 (67) 915-47-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boudolf Verbouwingswerken bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boudolf Verbouwingswerken bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boudolf Verbouwingswerken bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boudolf Verbouwingswerken bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boudolf Verbouwingswerken bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boudolf Verbouwingswerken bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boudolf Verbouwingswerken bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boudolf Verbouwingswerken bvba
Products information Boudolf Verbouwingswerken bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04615051269
Ondernemingsnummer: 5312408447
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Boudolf Verbouwingswerken bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boudolf Verbouwingswerken bvba
(Get full report from official database of BE for Boudolf Verbouwingswerken bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boudolf Verbouwingswerken bvba
Addition kinds of activities for Boudolf Verbouwingswerken bvba

342500. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
347101. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
26110103. Soda pulp | Soda pulp
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
35310704. Mixers, nec: erts, gips, slakken, zand, mortel, enz. | Mixers, nec: ore, plaster, slag, sand, mortar, etc.
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
54119903. Bevroren voedsel- en diepvriezerplannen, behalve vlees | Frozen food and freezer plans, except meat

Werken bij Boudolf Verbouwingswerken bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boudolf Verbouwingswerken bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boudolf Verbouwingswerken bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boudolf Verbouwingswerken bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Boudolf Verbouwingswerken bvba in sociale netwerken
Look for responds of Boudolf Verbouwingswerken bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boudolf Verbouwingswerken bvba. Laat een reactie achter voor Boudolf Verbouwingswerken bvba. Boudolf Verbouwingswerken bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boudolf Verbouwingswerken bvba. Leave a respond for Boudolf Verbouwingswerken bvba. Boudolf Verbouwingswerken bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boudolf Verbouwingswerken bvba op de google maps. Adres en contacten Boudolf Verbouwingswerken bvba
Location of Boudolf Verbouwingswerken bvba on the google maps. Address and contacts of Boudolf Verbouwingswerken bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Boudolf Verbouwingswerken bvba Boudolf Verbouwingswerken bvba: Observatoire de la Santé du Hainaut | JURGEN DE POTTER | ROBERT GEERTS | Theunissen I Cabinet Comptable & Fiscal BVBA | ANTOINE JOSEPH & RAYMOND

Other related companies as Boudolf Verbouwingswerken bvba: Observatoire de la Santé du Hainaut | JURGEN DE POTTER | ROBERT GEERTS | Theunissen I Cabinet Comptable & Fiscal BVBA | ANTOINE JOSEPH & RAYMOND

Boudolf Verbouwingswerken bvba is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Boudolf Verbouwingswerken bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04615051269. Het bedrijf Boudolf Verbouwingswerken bvba bevindt zich op het adres: Borsbeekstraat 55 2140 Borgerhout (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Boudolf Verbouwingswerken bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boudolf Verbouwingswerken bvba is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boudolf Verbouwingswerken bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boudolf Verbouwingswerken bvba, openstaande posities, locatie van Boudolf Verbouwingswerken bvba op de kaart.

Boudolf Verbouwingswerken bvba is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Boudolf Verbouwingswerken bvba, company assigned to the tax number BE04615051269. The company Boudolf Verbouwingswerken bvba is located at the address: Borsbeekstraat 55 2140 Borgerhout (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Boudolf Verbouwingswerken bvba were not found.
The main activity of Boudolf Verbouwingswerken bvba is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Boudolf Verbouwingswerken bvba is not available. You also can look at reviews of Boudolf Verbouwingswerken bvba, open positions, location of Boudolf Verbouwingswerken bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boudolf Verbouwingswerken bvba, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boudolf Verbouwingswerken bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boudolf Verbouwingswerken bvba, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boudolf Verbouwingswerken bvba, employees, financial statistics.