Ganda Korfbalklub VZW

Contactgegevens Ganda Korfbalklub VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ganda Korfbalklub VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ganda Korfbalklub VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hogeweg 96; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 251 31 26 (+32-09 251 31 26) 09 251 31 26 (+32-09 251 31 26)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ganda Korfbalklub VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ganda Korfbalklub VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ganda Korfbalklub VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ganda Korfbalklub VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ganda Korfbalklub VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ganda Korfbalklub VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ganda Korfbalklub VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ganda Korfbalklub VZW
Products information Ganda Korfbalklub VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Ganda Korfbalklub VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ganda Korfbalklub VZW
(Get full report from official database of BE for Ganda Korfbalklub VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ganda Korfbalklub VZW
Addition kinds of activities for Ganda Korfbalklub VZW

24110304. Zaag logboeken | Saw logs
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service

Werken bij Ganda Korfbalklub VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ganda Korfbalklub VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ganda Korfbalklub VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ganda Korfbalklub VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • Service engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student beenhouwerij regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoek een student voor de beenhouwerij afdeling in een supermarkt regio Maasmechelen.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

Zoek naar antwoorden van Ganda Korfbalklub VZW in sociale netwerken
Look for responds of Ganda Korfbalklub VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ganda Korfbalklub VZW. Laat een reactie achter voor Ganda Korfbalklub VZW. Ganda Korfbalklub VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ganda Korfbalklub VZW. Leave a respond for Ganda Korfbalklub VZW. Ganda Korfbalklub VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ganda Korfbalklub VZW op de google maps. Adres en contacten Ganda Korfbalklub VZW
Location of Ganda Korfbalklub VZW on the google maps. Address and contacts of Ganda Korfbalklub VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Ganda Korfbalklub VZW Ganda Korfbalklub VZW: Alureno | PINK STORE VIDEOCLUB | JENNYFER ART & DECOR | Dourte Jean-Marc | ODENTA

Other related companies as Ganda Korfbalklub VZW: Alureno | PINK STORE VIDEOCLUB | JENNYFER ART & DECOR | Dourte Jean-Marc | ODENTA

Ganda Korfbalklub VZW is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ganda Korfbalklub VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf Ganda Korfbalklub VZW bevindt zich op het adres: Hogeweg 96; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Ganda Korfbalklub VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ganda Korfbalklub VZW is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ganda Korfbalklub VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ganda Korfbalklub VZW, openstaande posities, locatie van Ganda Korfbalklub VZW op de kaart.

Ganda Korfbalklub VZW is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ganda Korfbalklub VZW, company assigned to the tax number BE04967987060. The company Ganda Korfbalklub VZW is located at the address: Hogeweg 96; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Ganda Korfbalklub VZW were not found.
The main activity of Ganda Korfbalklub VZW is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ganda Korfbalklub VZW is not available. You also can look at reviews of Ganda Korfbalklub VZW, open positions, location of Ganda Korfbalklub VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ganda Korfbalklub VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ganda Korfbalklub VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ganda Korfbalklub VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ganda Korfbalklub VZW, employees, financial statistics.