Federation Travailliste des Arts Martiaux

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Federation Travailliste des Arts Martiaux
Private companiesWater Transportation • Federation Travailliste des Arts Martiaux

Contactgegevens Federation Travailliste des Arts Martiaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Federation Travailliste des Arts Martiaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Federation Travailliste des Arts Martiaux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Puisard 1; 7340; Colfontaine (P?turages), België

Telefoon (phone): 065 66 11 20 (+32-065 66 11 20) 065 66 11 20 (+32-065 66 11 20)

Fax (fax): 065 66 11 20 (+32-065 66 11 20) 065 66 11 20 (+32-065 66 11 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Federation Travailliste des Arts Martiaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Federation Travailliste des Arts Martiaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Federation Travailliste des Arts Martiaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Federation Travailliste des Arts Martiaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Federation Travailliste des Arts Martiaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Federation Travailliste des Arts Martiaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Federation Travailliste des Arts Martiaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Federation Travailliste des Arts Martiaux
Products information Federation Travailliste des Arts Martiaux

BTW identificatienummer (tax): BE01606994628
Ondernemingsnummer: 5811187744
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Federation Travailliste des Arts Martiaux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Federation Travailliste des Arts Martiaux
(Get full report from official database of BE for Federation Travailliste des Arts Martiaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Federation Travailliste des Arts Martiaux
Addition kinds of activities for Federation Travailliste des Arts Martiaux

3652. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
599908. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
36120000. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
72990800. Steekdiensten | Stitching services
87420202. Incentive of award programma consultant | Incentive or award program consultant

Werken bij Federation Travailliste des Arts Martiaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Federation Travailliste des Arts Martiaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Federation Travailliste des Arts Martiaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Federation Travailliste des Arts Martiaux. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper verlichting (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkopster

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van Federation Travailliste des Arts Martiaux in sociale netwerken
Look for responds of Federation Travailliste des Arts Martiaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Federation Travailliste des Arts Martiaux. Laat een reactie achter voor Federation Travailliste des Arts Martiaux. Federation Travailliste des Arts Martiaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Federation Travailliste des Arts Martiaux. Leave a respond for Federation Travailliste des Arts Martiaux. Federation Travailliste des Arts Martiaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Federation Travailliste des Arts Martiaux op de google maps. Adres en contacten Federation Travailliste des Arts Martiaux
Location of Federation Travailliste des Arts Martiaux on the google maps. Address and contacts of Federation Travailliste des Arts Martiaux

Andere gerelateerde bedrijven als come Federation Travailliste des Arts Martiaux Federation Travailliste des Arts Martiaux: Inter-Estate BVBA | DRAI Belgium NV | Rottweilerkennel aus Adelsdorf | De Laet J & F | Brussam SA

Other related companies as Federation Travailliste des Arts Martiaux: Inter-Estate BVBA | DRAI Belgium NV | Rottweilerkennel aus Adelsdorf | De Laet J & F | Brussam SA

Federation Travailliste des Arts Martiaux is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Federation Travailliste des Arts Martiaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01606994628. Het bedrijf Federation Travailliste des Arts Martiaux bevindt zich op het adres: Rue du Puisard 1; 7340; Colfontaine (P?turages). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Federation Travailliste des Arts Martiaux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Federation Travailliste des Arts Martiaux is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Federation Travailliste des Arts Martiaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Federation Travailliste des Arts Martiaux, openstaande posities, locatie van Federation Travailliste des Arts Martiaux op de kaart.

Federation Travailliste des Arts Martiaux is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Federation Travailliste des Arts Martiaux, company assigned to the tax number BE01606994628. The company Federation Travailliste des Arts Martiaux is located at the address: Rue du Puisard 1; 7340; Colfontaine (P?turages). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Federation Travailliste des Arts Martiaux were not found.
The main activity of Federation Travailliste des Arts Martiaux is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Federation Travailliste des Arts Martiaux is not available. You also can look at reviews of Federation Travailliste des Arts Martiaux, open positions, location of Federation Travailliste des Arts Martiaux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Federation Travailliste des Arts Martiaux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Federation Travailliste des Arts Martiaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Federation Travailliste des Arts Martiaux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Federation Travailliste des Arts Martiaux, employees, financial statistics.