THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA
Private companiesNondepository Credit Institutions • THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA

Contactgegevens THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Louise 306-310 1050 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-49-61-75 32-26-49-61-75

Fax (fax): 32-26-40-11-37 32-26-40-11-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA
Products information THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA
Addition kinds of activities for THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA

239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
22980300. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
30890213. Picknickpotten, kunststoffen | Picnic jugs, plastics
35450329. Vises, machine (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Vises, machine (machine tool accessories)
35689905. Schachten, flexibel | Shafts, flexible
38420203. Katoen, absorberend: gesteriliseerd | Cotton, absorbent: sterilized

Werken bij THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA. Laat een reactie achter voor THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA. THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA. Leave a respond for THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA. THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA
Location of THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA: G. SECURITY | FRITUUR ?T KROKANTJE | Littera Graphis NV | GEERT DEDEYSTERE | JEAN-FRAN?OIS GAILLY

Other related companies as THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA: G. SECURITY | FRITUUR ?T KROKANTJE | Littera Graphis NV | GEERT DEDEYSTERE | JEAN-FRAN?OIS GAILLY

THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA bevindt zich op het adres: Av. Louise 306-310 1050 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA, openstaande posities, locatie van THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA op de kaart.

THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA is a company, that was registered 2018 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA, company assigned to the tax number BE04107482910. The company THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA is located at the address: Av. Louise 306-310 1050 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Education. Products created in THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA were not found.
The main activity of THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA, open positions, location of THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE BERLITZ SCHOOLS OF LANGUAGES BENELUX SA, employees, financial statistics.