Damclub "De Phenix"

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Damclub "De Phenix"
Private companiesMiscellaneous Retail • Damclub "De Phenix"

Contactgegevens Damclub "De Phenix": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Damclub "De Phenix": address, phone, fax, email, website, opening hours

Damclub "De Phenix"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vredelaan 42; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 80 54 (+32-056 22 80 54) 056 22 80 54 (+32-056 22 80 54)

Fax (fax): +32 (16) 593-25-17 +32 (16) 593-25-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Damclub "De Phenix": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Damclub "De Phenix""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Damclub "De Phenix""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Damclub "De Phenix", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Damclub "De Phenix". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Damclub "De Phenix", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Damclub "De Phenix". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Damclub "De Phenix"
Products information Damclub "De Phenix"

BTW identificatienummer (tax): BE08397094726
Ondernemingsnummer: 8033172607
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Damclub "De Phenix" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Damclub "De Phenix"
(Get full report from official database of BE for Damclub "De Phenix")

Aanvulling soorten activiteiten voor Damclub "De Phenix"
Addition kinds of activities for Damclub "De Phenix"

363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
16220000. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens
67929900. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
79991410. Zeilbootverhuur | Sailboard rental

Werken bij Damclub "De Phenix": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Damclub "De Phenix": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Damclub "De Phenix". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Damclub "De Phenix". Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van Damclub "De Phenix" in sociale netwerken
Look for responds of Damclub "De Phenix" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Damclub "De Phenix". Laat een reactie achter voor Damclub "De Phenix". Damclub "De Phenix" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Damclub "De Phenix". Leave a respond for Damclub "De Phenix". Damclub "De Phenix" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Damclub "De Phenix" op de google maps. Adres en contacten Damclub "De Phenix"
Location of Damclub "De Phenix" on the google maps. Address and contacts of Damclub "De Phenix"

Andere gerelateerde bedrijven als come Damclub "De Phenix" Damclub "De Phenix": AMABILI | Zandeput Zonnecenter BVBA | CECILE VAN BEECK | Decuypere Ynske | J. DE MOOR

Other related companies as Damclub "De Phenix": AMABILI | Zandeput Zonnecenter BVBA | CECILE VAN BEECK | Decuypere Ynske | J. DE MOOR

Damclub "De Phenix" is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Damclub "De Phenix", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08397094726. Het bedrijf Damclub "De Phenix" bevindt zich op het adres: Vredelaan 42; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 729,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Damclub "De Phenix" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Damclub "De Phenix" is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Damclub "De Phenix" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Damclub "De Phenix", openstaande posities, locatie van Damclub "De Phenix" op de kaart.

Damclub "De Phenix" is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Damclub "De Phenix", company assigned to the tax number BE08397094726. The company Damclub "De Phenix" is located at the address: Vredelaan 42; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 729,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Damclub "De Phenix" were not found.
The main activity of Damclub "De Phenix" is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Damclub "De Phenix" is not available. You also can look at reviews of Damclub "De Phenix", open positions, location of Damclub "De Phenix" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Damclub "De Phenix", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Damclub "De Phenix", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Damclub "De Phenix", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Damclub "De Phenix", employees, financial statistics.