CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES

Contactgegevens CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de Veeweyde 65; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 523 80 48; 0478 38 72 27 (+32-02 523 80 48; 0478 38 72 27) 02 523 80 48; 0478 38 72 27 (+32-02 523 80 48; 0478 38 72 27)

Fax (fax): 02 523 80 48 (+32-02 523 80 48) 02 523 80 48 (+32-02 523 80 48)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES
Products information CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE02356262207
Ondernemingsnummer: 4424713134
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES
Addition kinds of activities for CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES

842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
36340105. Crock potten, elektrisch | Crock pots, electric
59991605. Heraldische insignes | Heraldic insignia
64110200. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters

Werken bij CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES. CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES. Leave a respond for CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES. CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES
Location of CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES: Bouw- en Kunstsmederij Desmet Gebr | Demo Borkhuis BVBA | SAINT-FRANCOIS (LE) | DARWIN | YVES VAN DEN BRANDEN DE REETH

Other related companies as CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES: Bouw- en Kunstsmederij Desmet Gebr | Demo Borkhuis BVBA | SAINT-FRANCOIS (LE) | DARWIN | YVES VAN DEN BRANDEN DE REETH

CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02356262207. Het bedrijf CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES bevindt zich op het adres: Quai de Veeweyde 65; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 263,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE02356262207. The company CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES is located at the address: Quai de Veeweyde 65; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 263,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES were not found.
The main activity of CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES, open positions, location of CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES, employees, financial statistics.