Centre Sportif à la Motte

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Centre Sportif à la Motte
Private companiesWater Transportation • Centre Sportif à la Motte

Contactgegevens Centre Sportif à la Motte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Sportif à la Motte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Sportif à la Motte

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Brunehault 668; 4042; Herstal (Liers), België

Telefoon (phone): 04 278 37 50 (+32-04 278 37 50) 04 278 37 50 (+32-04 278 37 50)

Fax (fax): +32 (19) 344-33-21 +32 (19) 344-33-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Sportif à la Motte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Sportif à la Motte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Sportif à la Motte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Sportif à la Motte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Sportif à la Motte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Sportif à la Motte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Sportif à la Motte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Sportif à la Motte
Products information Centre Sportif à la Motte

BTW identificatienummer (tax): BE07474517822
Ondernemingsnummer: 5626342773
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Centre Sportif à la Motte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Sportif à la Motte
(Get full report from official database of BE for Centre Sportif à la Motte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Sportif à la Motte
Addition kinds of activities for Centre Sportif à la Motte

357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
22319906. Kleine stoffen: verven en afwerken van wol of soortgelijk goed | Narrow fabrics: dyeing and finishing of wool or similar good
31449903. Orthopedische schoenen, vrouwen | Orthopedic shoes, women's
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
75490300. Sleepdiensten | Towing services
79991306. Off-track weddenschappen | Off-track betting
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service

Werken bij Centre Sportif à la Motte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Sportif à la Motte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Sportif à la Motte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Sportif à la Motte. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

Zoek naar antwoorden van Centre Sportif à la Motte in sociale netwerken
Look for responds of Centre Sportif à la Motte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Sportif à la Motte. Laat een reactie achter voor Centre Sportif à la Motte. Centre Sportif à la Motte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Sportif à la Motte. Leave a respond for Centre Sportif à la Motte. Centre Sportif à la Motte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Sportif à la Motte op de google maps. Adres en contacten Centre Sportif à la Motte
Location of Centre Sportif à la Motte on the google maps. Address and contacts of Centre Sportif à la Motte

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Sportif à la Motte Centre Sportif à la Motte: BO FLOWERS | Marie-Christine | DAGBLADHANDEL WILLY | CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM | FONDERIES E DESBECK SA

Other related companies as Centre Sportif à la Motte: BO FLOWERS | Marie-Christine | DAGBLADHANDEL WILLY | CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM | FONDERIES E DESBECK SA

Centre Sportif à la Motte is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Sportif à la Motte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07474517822. Het bedrijf Centre Sportif à la Motte bevindt zich op het adres: Chaussée Brunehault 668; 4042; Herstal (Liers). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Centre Sportif à la Motte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Sportif à la Motte is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Sportif à la Motte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Sportif à la Motte, openstaande posities, locatie van Centre Sportif à la Motte op de kaart.

Centre Sportif à la Motte is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Sportif à la Motte, company assigned to the tax number BE07474517822. The company Centre Sportif à la Motte is located at the address: Chaussée Brunehault 668; 4042; Herstal (Liers). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Centre Sportif à la Motte were not found.
The main activity of Centre Sportif à la Motte is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Sportif à la Motte is not available. You also can look at reviews of Centre Sportif à la Motte, open positions, location of Centre Sportif à la Motte on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Sportif à la Motte, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Sportif à la Motte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Sportif à la Motte, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Sportif à la Motte, employees, financial statistics.