RIDEAU SERVICE SPRL

Contactgegevens RIDEAU SERVICE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIDEAU SERVICE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIDEAU SERVICE SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Chateau De Walzin 8b-11 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-43-75-29 32-23-43-75-29

Fax (fax): 32-23-43-76-73 32-23-43-76-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIDEAU SERVICE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIDEAU SERVICE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIDEAU SERVICE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIDEAU SERVICE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIDEAU SERVICE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIDEAU SERVICE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIDEAU SERVICE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIDEAU SERVICE SPRL
Products information RIDEAU SERVICE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06194335937
Ondernemingsnummer: 8585784912
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in RIDEAU SERVICE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cleaning services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIDEAU SERVICE SPRL
(Get full report from official database of BE for RIDEAU SERVICE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIDEAU SERVICE SPRL
Addition kinds of activities for RIDEAU SERVICE SPRL

8082. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
20480102. Alfalfa, in blokjes | Alfalfa, cubed
36319901. Barbecues, grillen en braziers (buiten koken) | Barbecues, grills, and braziers (outdoor cooking)
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
51139905. Patronen, papier | Patterns, paper
79110203. Dansstudio en school | Dance studio and school

Werken bij RIDEAU SERVICE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIDEAU SERVICE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIDEAU SERVICE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIDEAU SERVICE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Nespresso Coffee Advisor te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

Zoek naar antwoorden van RIDEAU SERVICE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of RIDEAU SERVICE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIDEAU SERVICE SPRL. Laat een reactie achter voor RIDEAU SERVICE SPRL. RIDEAU SERVICE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIDEAU SERVICE SPRL. Leave a respond for RIDEAU SERVICE SPRL. RIDEAU SERVICE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIDEAU SERVICE SPRL op de google maps. Adres en contacten RIDEAU SERVICE SPRL
Location of RIDEAU SERVICE SPRL on the google maps. Address and contacts of RIDEAU SERVICE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come RIDEAU SERVICE SPRL RIDEAU SERVICE SPRL: Denyves BVBA | Roniesoft Computers BVBA | TOYOTA/DE REN & Zoon | CLARION-TRIONIC sa | L. CROCHON

Other related companies as RIDEAU SERVICE SPRL: Denyves BVBA | Roniesoft Computers BVBA | TOYOTA/DE REN & Zoon | CLARION-TRIONIC sa | L. CROCHON

RIDEAU SERVICE SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is RIDEAU SERVICE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06194335937. Het bedrijf RIDEAU SERVICE SPRL bevindt zich op het adres: Av. Chateau De Walzin 8b-11 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cleaning services. Producten gemaakt in RIDEAU SERVICE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIDEAU SERVICE SPRL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIDEAU SERVICE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIDEAU SERVICE SPRL, openstaande posities, locatie van RIDEAU SERVICE SPRL op de kaart.

RIDEAU SERVICE SPRL is a company, that was registered 2017 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is RIDEAU SERVICE SPRL, company assigned to the tax number BE06194335937. The company RIDEAU SERVICE SPRL is located at the address: Av. Chateau De Walzin 8b-11 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cleaning services. Products created in RIDEAU SERVICE SPRL were not found.
The main activity of RIDEAU SERVICE SPRL is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RIDEAU SERVICE SPRL is not available. You also can look at reviews of RIDEAU SERVICE SPRL, open positions, location of RIDEAU SERVICE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIDEAU SERVICE SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIDEAU SERVICE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIDEAU SERVICE SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIDEAU SERVICE SPRL, employees, financial statistics.